Expoquimia, Equiplast, i Eurosurfas es traslladen a 2021

Expoquimia, Equiplast, i Eurosurfas es traslladen a 2021

L’esdeveniment líder de la química al sud d’Europa

La pròxima edició de Expoquimia se celebrarà del 14 al 17 de setembre de 2021, simultàniament amb Equiplast, la Trobada Internacional del Plàstic i el Cautxú, i Eurosurfas, la Trobada Internacional del Tractament de Superfícies. Aquestes dates, promogudes pel sector, han estat consensuades per Fira de Barcelona i el Comitè organitzador del saló, donant resposta així a les peticions d’empreses i associacions del sector químic, amb l’objectiu d’organitzar la millor edició possible en un entorn econòmic i social més favorable que desembre de 2020, tal com estava previst.

La decisió s’ha pres tenint en compte l’escenari actual i per a assegurar una major participació nacional i internacional en un context econòmic i social que es preveu més estable en 2021. En aquest sentit, la celebració del saló també té com a objectiu contribuir a la reactivació econòmica del sector.

Epoquimia, que combinarà la tradicional fira presencial amb continguts virtuals en un model híbrid, se suma així al calendari dissenyat per Fira de Barcelona per a 2021. A més, s’implementarà el protocol anti-Covid 19 que Fira de Barcelona ha elaborat, en col·laboració amb la consultora de gestió de riscos Aon i l’assessorament de l’Hospital Clínic de Barcelona, per a oferir les màximes garanties de seguretat a expositors i visitants.

flecha del plástico

Contacte amb l'empresa

Captcha Code