Plàstics. Electricitat i electrònica

Electricitat i electrònica

Des de cables senzills i electrodomèstics fins a telèfons intel·ligents, molts dels darrers dispositius creats en el sector elèctric i electrònic capitalitzen plàstics de nova generació. Gràcies a la seva varietat i versatilitat, els plàstics contribueixen significativament a la innovació en el sector elèctric i electrònic.

Els dissenyadors d’aplicacions elèctriques i electròniques confien en plàstics per les seves característiques úniques.
Això inclou:

Eficiència dels recursos

Els polímers poden ajudar a emmagatzemar energia durant més temps. Les pantalles planes de cristall líquid (pantalla de vidre líquid) consumeixen menys potència que els tradicionals dispositius de tubs de raigs catòdics i els han substituït a les cases actuals.
La flexibilitat de disseny dels plàstics també contribueix a l’eficiència dels recursos invisibles dins dels equips domèstics. Per exemple, el contenidor de seix de plàstic d’una rentadora redueix el consum d’aigua i permet obtenir qualificacions d’ecoeficiència A +++ de primera classe.

Pes lleuger

En aparells petits, com telèfons intel·ligents, també els plàstics contribueixen als telèfons lleugers actuals i als auriculars més petits i més lleugers.


Resistència elèctrica i mecànica

La capacitat dels plàstics per aïllar el corrent elèctric i resistir els cops mecànics i l’estrès, combinada amb la seva flexibilitat i durabilitat, els fa ideals per a aplicacions vitals com a fonts d’alimentació segures, fiables i eficients.

Seguretat contra incendis

Sempre que hi hagi un risc d’incendi elèctric, es poden utilitzar retardants de plàstic per inhibir l’encesa i, per tant, es requereixen per la legislació i les normes.

Contacte amb l'empresa

Captcha Code