Greenplast 2025, una fira dedicada a la sostenibilitat dels plàstics

Greenplast 2025, una fira dedicada a la sostenibilitat dels plàstics

Greenplast, la fira i conferència internacional dedicada als materials, tecnologies i processos per a la transformació de plàstics i cautxú, amb un enfocament especial en la sostenibilitat ambiental i l’eficiència energètica, renova el seu compromís per al 2025.

L’esdeveniment se celebrarà del 27 al 30 de maig de 2025 a Fiera Milano, a Rho Pero, Itàlia, i formarà part de The Innovation Alliance, que inclou Ipack-Ima, Print4All, Intralogistica Itàlia i Greenplast. Aquestes quatre fires comercials es duran a terme simultàniament, ocupant gairebé tot el recinte firal i permetent la lliure circulació dels visitants entre tots els pavellons. A més, Greenplast 2025 comptarà amb la col·laboració d’AMI (Applied Market Information), que coordinarà la secció de conferències.

Una associació estratègica
AMI, reconeguda per la seva experiència en esdeveniments i informació de mercat, supervisarà la conferència de Greenplast 2025 en estreta col·laboració amb l’organitzador de l’esdeveniment, Promaplast. Aquesta aliança garantirà un programa de quatre dies amb sessions tècniques i continguts de gran nivell, que abordaran els reptes del sector a través d’un enfocament innovador i orientat al futur.

Enfocament en la sostenibilitat
La jornada també explorarà els reptes i solucions per a la sostenibilitat dels plàstics, centrant-se en els sectors més estratègics i analitzant les normatives recents i innovacions en la gestió de residus. S’organitzaran taules rodones amb la participació de propietaris de marques, grans minoristes, productors de matèries primeres, convertidors i altres especialistes, amb un enfocament no només en l’embalatge, sinó també en les indústries de l’automoció i la construcció, on els plàstics són àmpliament utilitzats.

Els temes a tractar inclouran la gestió de residus, el reciclatge mecànic i químic, l’ecodisseny de productes plàstics, el futur dels bioplàstics, la contaminació marina i l’ús de la intel·ligència artificial per millorar l’impacte ambiental. La combinació de l’experiència d’AMI en reciclatge i sostenibilitat amb la capacitat organitzativa de Promaplast reforçarà Greenplast 2025, oferint als professionals del sector oportunitats úniques per a actualitzacions d’alt nivell i creació de xarxes.

Greenplast 2022
Per a l’any vinent, Greenplast busca tancar amb èxit la seva edició, mantenint el mateix compromís que el 2022, quan 170 expositors es van reunir en una superfície neta de 6.000 m², atraient més de 20.000 visitants de 55 països.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code