Ajuts per impulsar projectes de desenvolupament tecnològic

Ajuts per impulsar projectes de desenvolupament tecnològic

La Generalitat dota amb 10 MEUR els Nuclis d’R+D empresarial destinats a impulsar projectes de desenvolupament tecnològic

Els ajuts s’estructuren enguany en tres línies diferents: tecnologia industrial, canvi climàtic i economia circular i residus

Convocatòria oberta fins el 27 de juliol de 2022Sol·licita’ls ara

La Generalitat de Catalunya ha dotat amb 10 milions d’euros la línia d’ajuts Nuclis d’R+D empresarial, destinada a impulsar projectes tecnològics diferencials que contribueixin a la transformació tecnològica i verda del teixit empresarial català. La convocatòria d’enguany preveu un import màxim de la subvenció per projecte fins als 250.000 euros.

Els ajuts, vehiculats a través d’ACCIÓ, amb la participació de l’Agència de Residus de Catalunya i l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic, es podran sol·licitar en els pròxims dies.

Estructura dels ajuts

La convocatòria d’aquest 2022 distribuirà 10 milions d’euros en ajuts estructurats en tres línies:

  1. Nuclis d’R+D (pressupost de 6 MEUR): Ajuts de fins a 250.000 euros destinats a impulsar projectes de recerca i desenvolupament amb l’objectiu d’ajudar les empreses a desenvolupar nous productes, processos o serveis d’alt risc tecnològic.
  2. Nuclis d’R+D d’Economia circular de l’àmbit dels residus (pressupost d’1,5 MEUR): Ajuts de fins a 150.000 euros per a nous projectes de recerca i desenvolupament relacionats amb els residus amb l’objectiu d’iniciar nous processos a l’empresa o millorar els existents a partir d’innovacions tecnològiques.
  3. Nuclis d’R+D en Canvi climàtic (pressupost d’2,5 MEUR): Ajuts de fins a 250.000 euros per a projectes relacionats amb la reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle com el desenvolupament de materials sostenibles, millores del cicle de l’aigua, avançar en les energies renovables o implantar iniciatives en mobilitat sostenible, entre d’altres.

Els ajuts del programa Nuclis d’R+D van adreçats a projectes amb lideratge empresarial on els beneficiaris poden codesenvolupar-lo amb altres empreses i amb desenvolupadors de tecnologia acreditats TECNIO. Les empreses beneficiàries dels ajuts de Nuclis d’R+D empresarial comptaran també amb serveis complementaris per al seguiment i acompanyament dels projectes.


T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code