Circular Plastics Alliance aprova l’esquema de certificació d’AENOR

Circular Plastics Alliance aprova l’esquema de certificació d’AENOR


Circular Plastics Alliance aprova l’esquema de certificació de AENOR per a verificar l’ús de material reciclat


L’esquema de certificació d’AENOR, (Associació Espanyola de Normalització i Certificació) ha estat aprovat per la CPA (Circular Plastics Alliance) per a auditar el declarat en les plataformes europees per al monitoratge de l’ús de material reciclat. També han estat aprovats els monitoratges de la BQA (Associació Belga de Qualitat) i la certificadora italiana IPPR (Institut de Promoció dels Plàstics Reciclats).

Aquests tres esquemes estan sota el paraigua de PolyCert Europe, plataforma que treballa per l’harmonització dels esquemes de certificació en tots els estats membres de la UE.

Amb aquest pas, els tres esquemes de certificació treballaran al costat de la resta de la cadena per a aconseguir l’objectiu de la CPA. Aquesta entitat defensa la utilització d’un mínim de 10 milions de tones de plàstic reciclat a l’any en la fabricació de nous productes a partir de 2025.

Avui dia, les empreses de transformació de plàstics poden informar la CPA de la quantitat de plàstic reciclat que utilitzen en el seu procés de producció. En aquest sentit, és molt important que aquestes quantitats puguin verificar-se pels esquemes d’auditoria aprovats per la CPA.


T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code