Aquest curs en línia té com a objectiu donar a conèixer de manera pràctica la legislació relacionada amb la seguretat alimentària dels envasos de plàstic.

Objectius
- L’objectiu principal d’aquesta formació és oferir als participants una comprensió clara i completa dels aspectes clau per interpretar i aplicar correctament la legislació relativa als plàstics en contacte amb aliments.
A qui va dirigit?
- Personal amb experiència en l’àmbit de la Seguretat Alimentària d’Envasos, així com personal que comenci la seva trajectòria en aquest camp o que disposi de certs coneixements previs sobre aquesta temàtica.
- Empreses de tota la cadena de fabricació i ús d’envasos per a ús alimentari: fabricants de matèries primeres, empreses transformadores de materials plàstics en contacte amb aliments, envasadores, etc.
- Es prioritzaran les inscripcions d’empreses associades i clients.
Programa
- Marc general de la legislació de materials en contacte amb els aliments.
- Legislació dels plàstics en contacte amb els aliments.
- Resolució de casos pràctics reals.
- Legislació de materials en contacte amb els aliments: novetats i altres materials.
Metodologia
- El curs ha estat dissenyat per a la seva impartició en modalitat en línia a través del web de formació d’AIMPLAS, de manera que el puguis realitzar de forma flexible, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.
- Els continguts del curs han estat desenvolupats pels nostres docents experts en aquesta matèria.
- El curs és modular i es compon de continguts interactius multimèdia.
- El tutor resoldrà els teus dubtes en directe, a través del xat, o si ho prefereixes, pots enviar-li un missatge o escriure-li a través del fòrum.
- Les altres eines que ofereix l’aula virtual t’ajudaran a comprendre tot el relacionat amb la legislació aplicada als materials plàstics en contacte amb aliments.
- Durant la realització del curs s’inclou una sessió de seminari web en directe amb docents especialistes.
Professors
Joan Borrás Ferrer | Personal investigador d’AIMPLAS / AIMPLAS Researcher