Expoquimia i Equiplast aposten per la sostenibilitat

Expoquimia i Equiplast aposten per la sostenibilitat

Les fires Expoquimia, Equiplast i Eurosurfas preparen la propera edició, al setembre d’aquest any, amb el focus posat en la implantació dels dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides (ODS). En aquest sentit, estan organitzant esdeveniments virtuals que, a més de per mantenir el contacte amb el sector i contribuir a la seva dinamització i sostenibilitat, contribueixen a potenciar la digitalització, l’economia circular i la transferència tecnològica.

Els tres salons tindran lloc de manera presencial al setembre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona amb totes les mesures de seguretat i prevenció. Les fires faran especial èmfasi a destacar les darreres innovacions i tendències de futur de la indústria per contribuir a un creixement sostenible i a la reactivació econòmica. All costat de la mostra comercial, hi ha previstos continguts virtuals que permetran incrementar l’abast nacional i internacional de l’esdeveniment.

El nou enfocament dels salons centrats en els ODS, obeeix al fet que la química i el plàstic, al costat de la ciència i la tecnologia, poden oferir solucions i innovacions a tota la indústria en el camí cap a la sostenibilitat.

Webinars en línia amb els ODS

Per preparar el terreny, Fira Barcelona està celebrant els Uprecedented Webinar Sèries, en els que ofereixen continguts, ponències, debats i networking als professionals i la comunitat científica. La idea, amb aquests esdeveniments en línia, és potenciar el paper d’aquestes indústries en la recuperació econòmica de país, mostrar els seus últims avenços i promoure l’aplicació dels ODS en la seva activitat.

—————————————————————————————————————————————————————————————————-

Notícies relacionades:

30 de juny de 2020 – Expoquimia, Equiplast, i Eurosurfas es traslladen a 2021

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code