L’ Associació d’Indústries del Plàstic de Catalunya s’adhereix a Helpempresa

L’ Associació d’Indústries del Plàstic de Catalunya s’adhereix a Helpempresa

L’Associació d’Indústries del Plàstic de Catalunya s’ha adherit al servei HelpEmpresa de la Cecot, un programa que busca donar eines per seguir endavant a aquelles empreses que es troben en una situació complicada.

Oriol Galí, president de l’AIPC, i Oriol Alba, secretari general de la Cecot, han signat aquesta setmana el conveni d’adhesió. La voluntat de l’acord és acostar HelpEmpresa a les indústries del sector del plàstic que aquest gremi representa amb l’objectiu de fer-les més resilients i fortes.

L’acord de col·laboració s’inscriu en l’objectiu de l’Associació d’Indústries del Plàstic de Catalunya de millorar la competitivitat de les empreses transformadores del plàstic, posant a disposició de les empreses serveis que els puguin ser útils i defensant els seus interessos davant l’administració.

Posat en marxa a finals del 2021 per la Cecot, HelpEmpresa es dirigeix a empresaris de micro, petites i mitjanes empreses catalanes de fins a un màxim de 250 treballadors a qui ofereix un diagnòstic integral de l’empresa i assessorament especialitzat en diverses àrees empresarials, tals com la financera, les vendes, els processos, l’estratègia i model de negoci, el màrqueting, la digitalització o la internacionalització.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code