Les targetes de crèdit, també en la carrera per la sostenibilitat

Les targetes de crèdit, també en la carrera per la sostenibilitat


Mastercard ha anunciat que, d’aquí a 2028, substituirà el PVC verge de les seves targetes, per bioplàstics i contingut reciclat.

Mastercard informa que eliminarà el plàstic PVC verge de les seves targetes de pagament per a 2028. D’aquesta manera reforça el seu compromís amb la sostenibilitat. En aquest sentit, posarà a l’abast dels consumidors targetes sostenibles amb menor impacte mediambiental.

Concretament, l’1 de gener de 2028, totes les targetes de pagament que es fabriquin hauran d’estar realitzades amb materials més sostenibles, com a plàstics reciclats o d’origen biològic. Així mateix hauran d’haver estat aprovades mitjançant un programa de certificació, com Card Eco.

Des de que es va posar en marxa el Programa de Targetes Sostenibles en 2018, més de 330 emissors de 80 països s’han inscrit. En aquest programa, els sistemes de pagament treballen amb els principals fabricants de targetes per a facilitar la «transició ecològica» de les seves més de 168 milions d’unitats. En aquest sentit, exigir la certificació Card Eco per a 2028 accelerarà els esforços de Mastercard per a reduir l’impacte mediambiental d’aquests anomenats diners de plàstic, també a través de solucions digitals.

Per tant, Mastercard certificarà, mitjançant un auditor independent, totes les targetes de nova fabricació per a avaluar la seva composició i sostenibilitat. Aquestes targetes portaran impresa la marca “Card Eco Certification”.

Més informació

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code