Nova pàgina web per al programa OCS, de zero pèrdues de gransa

Nova pàgina web per al programa OCS, de zero pèrdues de gransa

El disseny de la nova pàgina web, impulsada per ANAIP,,,,,, és més net, visible i de més fàcil navegació. A més, està adaptada perquè pugui visualitzar-se sense problemes des de qualsevol dispositiu ja es tracti d’ordinador, telèfon mòbil o tablet.

La iniciativa OCS porta més de 25 anys funcionant als Estats Units gràcies a la Plastics Industry Association i a l’American Chemistry Council. Suobjetivo és promocionar i conscienciar entre les empreses de tota la cadena de valor dels plàstics i promoure la implementació de bones pràctiques per a la prevenció de pèrdues de gransa.

Operation Clean Sweep ® (OCS) és una iniciativa mundial de la indústria dels plàstics per evitar l’emissió a l’entorn de partícules de plàstic (ja sigui gransa, escates o pols), que pot produir-se de forma involuntària en qualsevol de les etapes de la cadena de valor dels plàstics: producció, manipulació, transport, transformació i reciclatge. És un programa voluntari per a la gestió responsable, i la seva finalitat és ajudar que en totes les operacions en què es manipuli gransa de plàstic s’apliquin bones pràctiques de neteja i control per aconseguir que no hi hagi fuites a el medi ambient.

Sumar-se a la iniciativa OCS mostra el compromís de les empreses amb la protecció de l’entorn i representa la importància que donen les empreses de la cadena de valor dels plàstics a la feina en favor de la sostenibilitat i l’aplicació dels principis de l’economia circular .

Actualment el programa OCS té més de 100 empreses adherides a Espanya que representen a tota la cadena de valor de la indústria, 50 de les quals es van sumar a el projecte durant el 2019.

La nova pàgina web de el programa ja està activa i es pot visitar en aquesta direcció: anaip.es/ocs/

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code