OCS Suport del Ministeri per a la Transició Ecològica

OCS Suport del Ministeri per a la Transició Ecològica

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic ha donat el seu suport institucional oficial al programa Operation Clean Sweep® per a fomentar l’adhesió i certificació en OCS de les empreses de tota la cadena de valor i subministrament dels plàstics.

ANAIP és licenciataria a Espanya del Programa Operation Clean Sweep®. Aquest programa respon al compromís de tota la indústria dels plàstics per responsabilitzar-se a evitar l’emissió involuntària de gransa (microplàstis primaris; pel·lets, escates, pols…) al medi ambient a través de la implementació de mesures i bones pràctiques en les empreses de tota la cadena de valor i subministraments dels plàstics.

Aquest suport del Ministeri dona un valor afegit i un reconeixement al compromís de les empreses adherides a OCS. Com podeu veure a la pàgina web i en Xarxes Socials, ja llueix el logo del Ministeri de Transició Ecològica al costat del logo del Operation Clean Sweep®. En breu el logo de MITERD apareixerà també en els Certificats OCS de AENOR.

Recentment, en la passada reunió de la Junta Directiva d’ANAIP, tots els seus membres s’han compromès a donar un valor afegit a la seva adhesió al OCS a través de la certificació en OCS de les seves empreses durant l’any 2022 (adjunt fitxa certificació).

Actualment a Espanya hi ha 231 empreses adherides i 21 certificades.

Si voleu més informació sobre el Programa OCS, les empreses actualment adherides i certificades en OCS i la Nota de Premsa remesa a diferents mitjans de comunicació, entreu als següents enllaços:

Aquelles empreses que encara no estiguin adherides a OCS us podeu sumar a aquesta iniciativa i a aquest objectiu de Zero Pèrdues de Gransa clicant aquí, i aquells que esteu adherits i esteu implementant mesures i protocols podeu fer un pas endavant i sol·licitar la certificació de OCS d’ AEONOR com una garantia addicional i confiança en el vostre compromís pel medi ambient en el següent enllaç.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code