24 de maig – 3a sessió- Els Plàstics biodegradables

24 de maig – 3a sessió- Els Plàstics biodegradables

.

Data: 10,17, 24 i 31 de maig de 2022
Hora: 16.00 h – 17:00 h
Format: Webinar

Fruit de l’èxit de les edicions anteriors, des del Campus dels Plàstics de l’ANAIP i en unió amb Asobiocom, s’ha programat la 3a edició de la sèrie de webinars sobre Plàstics Biodegradables i Compostables (BioCom).

Aquestes webinars, estan centrades en aclarir els conceptes entorn d’aquests materials, donar a conèixer els productes existents avui dia en el mercat (articles monouso, càpsules de cafè, bosses, film agrícola i altres productes per a agricultura com els clips i tutors, i productes de plàstics hidrosolubles). Així com les tendències d’aquests i el que podem esperar del futur quant als desenvolupaments en I+D+i.

Els BioCom, ofereixen la possibilitat de fer més còmoda i eficaç la recollida selectiva de la matèria orgànica. Amb això, es pot incrementar la seva recollida i així reduir la matèria orgànica, que encara ara com ara, acaba en els abocadors.

Els BioCom, venen a complementar la família dels plàstics tradicionals, oferint noves solucions i permetent ampliar encara més l’efectivitat dels plàstics en el mercat.


Temari i Ponents

1a Sessió10 de maig de 2022

Plàstics compostables i el seu comportament en instal·lacions de compostatge. Inscriu-te!

Per què els plàstics biodegradables? (Jordi Simón, director tècnic Asobiocom).

Projecte sobre el comportament dels plàstics compostables en les instal·lacions de compostatge. (Noemí Iglesias-Departamento de Planificació i Oficina Tècnica, ARC)

2a Sessió – 17 de maig de 2022

Circularitat completa dels plàstics biodegradables. Inscriu-te!

La I+D+i d’un model de bioeconomia circular centrat en la producció de biopolímers compostables. (Rosa Puig-Màrqueting Manager, Novamont).

Avançant cap a una economia circular i sostenible. Polímers biodegradables i compostables a partir de biomasses residuals i bioresidus. (Goizeder Barberena, Biomass Area Business Development, CENER).

3a Sessió – 24 de maig de 2022

Optimització i millora en les aplicacions de plàstics biodegradables. Inscriu-te!

Optimització i millora de films per a alimentació amb plàstics biodegradables. Més per menys. (Diego Mendoza, Sourcing and R&D director, WALKI PLASBEL).

Aplicacions dels plàstics hidrosolubles. (Elena Moreno, directora general, GREEN CYCLES).

4a Sessió – 31 de maig de 2022

Fi de vida: tancament del cicle sostenible. Inscriu-te!

Projecte PLASTICØPYR. Estudi de la descomposició i degradació de diferents materials plàstics i bioplásticos: Caracterització química i tèrmica. (Domingo Font, cap de vendes, ERCROS).

Bioplásticos: diferents escenaris de fi de vida. (Sofia Collazo, Biodegradation & Compostability Group Leader i Elena Domínguez, Agriculture and Aquatic Environment Group, AIMPLAS).

Preu

Gratuït.


Contacte

Per a més informació, contacta amb l’equip de formació de ANAIP o de Asobiocom.


T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code