Plastics & Rubber 2025 tindrà una zona per al reciclatge

Plastics & Rubber 2025 tindrà una zona per al reciclatge

D’aquesta manera, la segona edició de la mostra, que tindrà lloc a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), disposarà d’un espai dedicat anomenat “The Recycling Zone”. Aquesta nova àrea de la fira Plastics & Rubber estarà recolzada per l’Associació Nacional de Recicladors de Plàstics, ANARPLA.

Amb “The Recycling Zone”, els organitzadors de la fira volen reunir els expositors vinculats al reciclatge de plàstics en un espai específic, on els visitants podran trobar les últimes innovacions d’aquest sector.

En aquest nou espai, es reuniran empreses que exhibiran les darreres tecnologies en reciclatge de plàstics. A més, es duran a terme conferències, sessions formatives i taules rodones amb experts del sector per debatre i analitzar les últimes tendències, reptes i oportunitats d’aquesta indústria.

Per descomptat, aquesta nova zona de reciclatge també serà una excel·lent plataforma de networking per abordar els temes que estan liderant de manera significativa la innovació sostenible en el sector del plàstic.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code