Primers informes Sistema d’Alerta Temprana de matèries primeres

Primers informes Sistema d’Alerta Temprana de matèries primeres

Us informem que els pròxims dies 21 i 22 de Setembre sortiran els primers informes del Sistema d’Alerta Primerenca de Matèries primeres. El dia 21 ho farà el Sistema d’Alerta primerenca o sistema de vigilància de mercat del Polietilè i el dia 22 el del Polipropilè, que són els dos materials per als quals hi ha suficient nombre de subscriptors.  

En aquesta ocasió, i a l’ésser el primer informe d’aquests dos primers materials, ANAIP convocarà a tots els subscriptors immediatament per zoom a una reunió telemàtica de presentació d’aquests primers informes amb Manuel Fernández (DeepView4P), per poder aclarir dubtes o preguntes en directe.

En la mesura que es vagin aconseguint més subscripcions per a altres materials s’aniran incrementant el nombre d’informes mensuals d’altres materials.

Al següent enllaç trobareu la taula de preus d’aquests informes per matèria, que inclouen un 50% de descompte per als associats directes a ANAIP per a totes les subscripcions rebudes fins al 31 de Desembre de 2021. També us facilitem la presentació de Manuel Fernández i en la qual podreu veure la relació de lliurables que es farà en cada subscripció en les pàgines de 23 a 28 d’aquest fitxer, i el formulari de subscripció per a un o diversos materials.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code