10 a 31 de maig – Nous webinars sobre Plàstics Biodegradables i Compostables

10 a 31 de maig – Nous webinars sobre Plàstics Biodegradables i Compostables


Avanços i Aplicacions cap a l’Economia Circular

Fruit de l’èxit de les edicions anteriors, des del Campus dels Plàstics de l’ANAIP i en vinculació amb Asobiocom, s’ha programat una nova edició de la sèrie de webinars sobre Plàstics Biodegradables i Compostables (BioCom).

Aquestes sessions permetran conèixer els productes existents avui dia en el mercat: articles d’un sol ús com càpsules de cafè, bosses, film agrícola i altres productes per a agricultura com els clips i tutors, i productes de plàstics hidrosolubles

D’altra banda, s’analitzarà les tendències d’aquests productes així com el seu desenvolupament en I+D+i.

Els BioCom, ofereixen la possibilitat de fer més còmoda i eficaç la recollida selectiva de la matèria orgànica. Amb això, es pot incrementar la seva recollida i així reduir la matèria orgànica, que encara ara com ara, acaba en els abocadors.

Els BioCom, venen a complementar la família dels plàstics tradicionals i ofereixen noves solucions així com permetre ampliar encara més l’efectivitat dels plàstics en el mercat.

Estructura i calendari

Es tracta d’un itinerari formatiu de 4 webinars de 60 minuts de durada, impartits al llarg de 4 convocatòries.

1a Sessió

Plàstics compostables i el seu comportament en instal·lacions de compostatge
Data: 10 de maig
Hora: 16:00 h a 17:00 h

Programa:
– Per què els plàstics biodegradables? – a càrrec de Jordi Simón, director tècnic, d’Asobiocom.
– Comportament dels plàstics compostables en les instal·lacions de compostatge – Noemí Iglesias, responsable de Planificació i Oficina Tècnica d’ARC.

Inscriu-te

2a Sessió

Circularitat completa dels plàstics biodegradables
Data: 17 de maig
Hora:16:00 h a 17:00 h

Programa:
– La I+D+i d’un model de bioeconomia circular centrat en la producció de biopolímers compostables – Rosa Puig, Màrqueting Manager de Novamont.
– Avançant cap a una economia circular i sostenible. Polímers biodegradables i compostables a partir de biomasses residuals i bioresidus –  Goizeder Barberena, Biomass Àrea Business Development, CENER

Inscriu-te

3a Sessió

Optimització i millora en les aplicacions de plàstics biodegradables
Data: 24 de maig
Hora: 16:00 h a 17:00 h

Programa:
– Optimització i millora de films per a alimentació amb plàstics biodegradables. Més per menys – Diego Mendoza, Sourcing and R&D Director,WALKI PLASBEL. 
– Aplicacions dels plàstics hidrosolubles – Elena Moreno, directora general, GREEN CYCLES.

Inscriu-te

4a Sessió

Fi de vida: tancament del cicle sostenible
Data: 31 de maig
Hora: 16:00 h a 17:00 h

Programa:
– Projecte PLASTICØPYR. Estudi de la descomposició i degradació de diferents materials plàstics i bioplàstics: Caracterització química i tèrmica –  Domingo Ramón Font, Cap de vendes d’ERCROS.
– Bioplàstics: diferents escenaris de fi de vida –  Sofia Collazo, Biodegradation & Compostability Group Leader –  Elena Domínguez, Agriculture and Aquatic Environment Group AIMPLAS.

Inscriu-te
T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code