13 de novembre | Radiografia de la indústria transformadora de plàstics

13 de novembre | Radiografia de la indústria transformadora de plàstics

13 de novembre de 2023 | Webinar | 12.00 h

Preu: gratuït

Organitzat per: ANAIP

Inscriu-te

En aquest webinar, es presentarà l’informe de l’ANAIP titulat “Radiografia de la transformació dels plàstics a Espanya 2023”, el qual ha estat elaborat per Manuel Fernández, soci fundador de la consultora DeepView4P. Aquesta consultora és especialitzada en intel·ligència empresarial digital, amb un enfocament particular en el sector dels plàstics. En aquesta presentació, es ressaltaran les principals conclusions de l’informe, les quals aportaran respostes a moltes de les qüestions que el sector i les empreses han plantejat.

S’abordaran temes com la posició del sector de l’empresa entre els 95 grups diversos de la indústria manufacturera, l’estructura empresarial del sector i la seva comparació amb la indústria manufacturera espanyola, la indústria transformadora europea i els països veïns. A més, es revisarà com se situa la seva empresa en termes de valor afegit, productivitat, cost per empleat i excedent brut d’explotació en comparació amb les mitjanes del sector a Espanya i a Europa.

Finalment, l’informe explorarà l’evolució de les principals matèries primeres plàstiques des del 2007 i oferirà una visió de les expectatives per al 2024.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code