28 i 29 de setembre de 2024 | Fòrum sobre Producció Verda a Àustria

28 i 29 de setembre de 2024 | Fòrum sobre Producció Verda a Àustria

Engel durà a terme el seu primer Fòrum sobre Producció Verda a Àustria, els dies 28 i 29 de setembre de 2024. Aquest esdeveniment se centrarà en l’eficiència energètica i la protecció mediambiental en la indústria del plàstic. Per a Engel, l’estalvi d’energia va més enllà dels beneficis econòmics per a les empreses, ja que consideren que és una responsabilitat important cap al medi ambient i les generacions futures.

L’objectiu principal d’aquest fòrum és abordar els dubtes tècnics que les empreses d’injecció tenen en relació amb la producció verda. Engel busca proporcionar solucions i respostes a aquestes inquietuds a través del seu Green Production Forum.

Durant l’esdeveniment, que se celebrarà a la seu d’Engel a Schwertberg, s’analitzarà el potencial i les oportunitats que ofereixen les màquines d’injecció d’Engel per a una producció respectuosa amb el medi ambient. S’abordaran temes com a directrius, estàndards i indicadors de rendiment, opcions d’actualització, control de temperatura del motlle, tecnologia de refrigeració de baix consum, transport i assecat de materials, sistemes d’estalvi d’energia i recuperació de calor, configuració de processos i sistemes d’assistència intel·ligent.

L’esdeveniment combinarà teoria i pràctica, presentant nombrosos casos d’estudi concrets. Els participants tindran l’oportunitat d’aprendre consells pràctics i establir el seu propi pla d’acció adaptat a les seves necessitats específiques, centrat en com estalviar energia i reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle.

El Fòrum de Producció Verda d’Engel està dirigit a una àmplia gamma de professionals, com a treballadors qualificats, enginyers, tècnics, responsables de departament i projectes, gerents de processos i productes, directius, optimitzadors de processos i encarregats d’energia i medi ambient.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code