Del 9 a l’11 d’abril |  Advanced Factories 2024

Del 9 a l’11 d’abril |  Advanced Factories 2024

Ja està oberta la convocatòria per participar en l’11 pròxima edició de la fira Advanced Factories, prevista a Barcelona del 9 a l’11 d’abril de 2024.

Advanced Factories, esdeveniment professional de referència en l’àmbit nacional en els àmbits d’automatització i robòtica industrial, obre la convocatòria a empreses expositores per a la seva vuitena edició. La cita retornarà al recinte de Fira Barcelona del 9 a l’11 d’abril de 2024 amb el lema ‘Integrating Automation Systems’. En la seva pròxima edició, Advanced Factories busca donar un pas més en la integració d’equips, sistemes d’automatització i les tecnologies 4.0 per aconseguir majors nivells de productivitat.

Com assenyala Albert Planas, director general d’Advanced Factories, “L’autonomia industrial europea només l’aconseguiran aquells països que tinguin una indústria innovadora i competitiva. I aquesta competitivitat implica tenir les nostres fàbriques altament automatitzades, utilitzant la robòtica, la intel·ligència artificial i l’anàlisi de dades per assolir majors nivells d’eficiència en els processos. És el moment d’integrar els sistemes d’automatització i fabricació, que ens ajudin a assolir noves quotes de productivitat”.

Més detalls de la pròxima Advanced Factories 2024 Durant els seus tres dies de durada, Advanced Factories reunirà més de 460 empreses expositores que mostraran les últimes solucions en robòtica, automatització, sistemes integrats de producció, Intel·ligència Artificial, IoT, ciberseguretat, Big Data i anàlisi de dades. A més, s’espera que acudeixin a l’edició de 2024 més de 27.000 directius d’empreses industrials.

Així mateix, en el marc d’Advanced Factories se celebrarà un any més l’Industry 4.0 Congress, en què 320 experts compartiran les claus per impulsar l’eficiència, la flexibilitat i l’adaptabilitat de les plantes de producció. En aquest sentit, els temes protagonistes del congrés seran els processos de fabricació intel·ligent impulsats per l’automatització, la robòtica o la IA, la connectivitat, la realitat virtual, la visió artificial o el bessó digital.

També estan previstos altres fòrums específics, com el Congrés Nacional de Gestors de Polígons Industrials, el Plant Manager’s Summit, el Fòrum de Ciberseguretat Industrial, el CIO’s Summit, el Fòrum d’Intel·ligència Artificial o el 3D Printing Forum.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code