30 d’octubre | La importància del control sensorial de l’envàs alimentari

30 d’octubre | La importància del control sensorial de l’envàs alimentari

Amb aquesta formació coneixeràs la norma i la metodologia que permet fer l’anàlisi sensorial que tanta influència i importància té en l’envàs per a ús alimentari.

Convocatòria oberta | Online

Durada: 1:30 h (de 15:30 h a 17:00 h)

Preu general: 170 €

Preu socis AIPC: 136 €

Organitzat per: AIMPLAS

Preinscripció fins al 29 d’octubre o fins a completar aforament.

Inscriu-te

Objectius
  • Conèixer la importància del control sensorial en l’envàs alimentari basant-se en el Reglament marc (CE) 1935/2004.
  • Conèixer els mètodes per a l’avaluació dels canvis causats per l’envasament en les característiques sensorials dels productes alimentaris o de sistemes model segons la norma UNE-ISO 13302 Anàlisi sensorial.
  • L’àmbit d’aplicació d’aquesta norma es pot estendre a objectes que estiguin previstos per entrar en contacte amb aliments (ex. estris de cuina, coberts, parts d’electrodomèstics, etc.).
  • Conèixer les diferents condicions i simuladors a utilitzar en les proves de contacte.
  • Conèixer la metodologia de les diferents proves sensorials.
A qui va dirigit?
  • Empleats que s’estiguin iniciant en l’àmbit de la seguretat alimentària d’envasos; empreses de tota la cadena de fabricació i ús d’envasos, fabricants de matèria primera, empreses transformadores de materials plàstics, envasadores, etc.
  • Exclusiu per a inscripcions procedents d’empreses industrials.
Programa
  1. Legislació i normativa vigent pel que fa als assaigs sensorials
  2. Tipus d’anàlisis sensorials
  3. Metodologia i tipus de proves sensorials
  4. Condicions i simuladors en les proves de contacte
  5. Jutges
T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code