V Congrés Indústria Connectada

V Congrés Indústria Connectada

Sota el lema “El moment de la indústria”, el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme organitza la V edició del Congrés d’Indústria Connectada els pròxims dies 7 i 8 de novembre en el Palau de Congressos de València.

En aquesta edició, el V CIC es redimensiona, es potencia i es transforma en l’espai integrador de tota la indústria, reunint els seus líders al màxim nivell, institucions, empreses, associacions, clústers, i a tots els professionals i experts de la cadena de valor compromesos amb la recuperació.

Enguany les dimensions del CIC han augmentat, passant d’una a dues jornades amb 6 sales paral·leles, incloent-hi més actors sectorials i representants de tota la indústria com són l’Oficina Espanyola de Patents i Marques, ENISA, el Congrés Nacional de Clústers i el de Fotònica. A més, enguany comptarà amb les següents marques impulsores: Accenture, Aenor, Nippon Gasos, Siemens i Telefónica.

Així mateix, en aquesta cinquena edició, el Congrés té una dimensió internacional amb l’Argentina com a país convidat. Això permetrà reflexionar sobre les polítiques públiques industrials de tots dos països i exposar els reptes actuals i futurs de les empreses espanyoles i argentines en sectors on els fluxos comercials i de capital són especialment intensos.

D’altra banda, durant la celebració del CIC es farà lliurament de la IV edició dels Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0. Aquests Premis persegueixen incrementar la conscienciació del teixit industrial espanyol sobre la necessària transformació digital. Alhora, constitueixen una eina d’identificació, difusió i reconeixement de projectes espanyols d’èxit en la Indústria 4.0 coadjuvant a incrementar les vocacions industrials i digitals entre els nostres joves.

Agenda i inscripcions
T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code