Accent terrassenc a Expoquimia i Equiplast

Accent terrassenc a Expoquimia i Equiplast

Diverses empreses de la ciutat participen en aquests dos salons industrials, algunes fins i tot com a sòcies

Els salons de la indústria química Expoquimia i del plàstic Equiplast, que se celebren entre dimarts i divendres al recinte de Fira de Gran Via, comptaran amb una notable representació terrassenca. Els esdeveniments triennals congregaran 590 empreses i 1.500 marques, un 70% més que el 2021, però un 4% menys que l’octubre del 2017, quan va coincidir amb el referèndum. Hi haurà diverses empreses egarenques, algunes fins i tot com a sòcies globals o de l’esdeveniment.

VYC Industrial, empresa amb àmplia experiència en el disseny, fabricació i comercialització de vàlvules de regulació i interceptació de fluids, és “global partner” d’Expoquimia, on presentarà les seves últimes novetats. Dues altres empreses egarenques, Azbil Telstar i Netzch España, en són “event partner”. La primera hi promocionarà tecnologies i noves aplicacions dissenyades per facilitar la millora de l’eficiència productiva en la indústria farmacèutica, l’automatització dels seus processos operatius i la gestió de l’excel·lència operacional en el context de la transformació digital; i la segona, maquinària diversa d’enginyeria de procés.

També hi seran el centre tecnològic Leitat; Intermark Packaging & Labelling, distribuïdor especialitzat en productes d’embalatge i etiquetatge; i Maceplast España, la filial espanyola del Grup Guarniflon Spa, líder mundial en el sector de la transformació de productes semielaborats i peces acabades de PTFE.

A Equiplast hi haurà almenys una companyia terrassenca. Ineo hi mostrarà com aplica les tecnologies de fabricació additiva (impressió 3D), colada al buit, motlles prototip d’injecció, estampació metàl·lica i CNC per a la fabricació de prototips, sèries curtes i peces finals.

Diari Terrassa, 29 de maig 2023

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code