AIMPLAS aconsegueix el Segell d’Excel·lència Europea 500+ en la seva primera avaluació amb el model de 2020

AIMPLAS aconsegueix el Segell d’Excel·lència Europea 500+ en la seva primera avaluació amb el model de 2020

AIMPLAS, Institut Tecnològic del Plàstic, ha obtingut el certificat corresponent al Segell EFQM 500+ a través del Club Excel·lència en Gestió, soci exclusiu a Espanya per a la concessió dels Segells EFQM i la gestió de la Plataforma d’Avaluació EFQM Digital. Aquesta entitat li ha concedit el Segell d’Excel·lència Europea 500+ amb una puntuació de 571 punts, la qual cosa és especialment destacable per ser la primera vegada que AIMPLAS es valora sota el model d’excel·lència de 2020 després de fer-ho l’any 2020 sota el model 2013 amb un resultat de 500+.

La participació en el Club Excel·lència en Gestió és una aposta del centre tecnològic per l’excel·lència, la innovació i la sostenibilitat, així com una oportunitat d’aprendre i compartir bones pràctiques amb les millors organitzacions per aconseguir una gestió excel·lent que permeti obtenir millors resultats i contribuir a millorar la societat actual, donant resposta als reptes als quals s’enfronta. Per a les persones que desenvolupen la seva activitat professional a AIMPLAS, l’obtenció del Segell i la pertinença al Club suposa un reconeixement al seu treball i contribueix a elevar el sentiment de pertinença a una organització en evolució constant cap a l’excel·lència.

En general, les forces de la gestió d’AIMPLAS detectades durant l’avaluació resideixen en el seu propòsit, missió, visió i valors, i en la implicació dels grups d’interès, mantenint una escolta activa contínua per a una diferenciació en el mercat.

Reconeixement i Segell EVSR

En aquesta línia d’excel·lència, AIMPLAS ha obtingut el premi a la categoria de PYME en la 6a edició del premi de Bones pràctiques de Gestió organitzat pel Club d’Excel·lència en Gestió. Es tracta d’un reconeixement per la bona pràctica “Missions participades: promovent la cultura de la innovació”, amb principal focus en les persones i la cultura de lideratge.

AIMPLAS també ha aconseguit en 2023 la seva inscripció en el Registre d’Entitats Valencianes Socialment Responsables (SIR), adscrit a la Conselleria d’Hisenda, Economia i Administració Pública, que reconeix el seu compromís amb la responsabilitat social i la seva gestió excel·lent també des del punt de vista de la sostenibilitat.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code