Barcelona acollirà LabelExpo Europe a partir del 2025

Barcelona acollirà LabelExpo Europe a partir del 2025

La fira Labelexpo, que va tenir lloc a Brussel·les de l’11 al 14 de setembre del 2023, va decidir canviar la seva ubicació a partir de la pròxima edició prevista per al 2025, traslladant-se a Barcelona.

Aquesta decisió va ser adoptada per l’organització de l’esdeveniment, la societat Tarsus Group, després de consultar amb les empreses expositores. A més, va comptar amb el suport d’associacions del sector i empreses rellevants.

Així, les excel·lents connexions de Barcelona, la seva oferta d’hotels i les modernes i àmplies instal·lacions de Fira permetran a Labelexpo Europe continuar el seu creixement en aquest nou emplaçament. D’aquesta manera, Labelexpo va seguir reforçant la seva posició com a fira de referència a escala internacional en l’àmbit de les etiquetes i la impressió d’envasos.

A més, aquest canvi de localització de Labelexpo, que és la principal cita del seu sector, també contribuirà a augmentar la presència i la importància d’aquesta indústria en l’àmbit espanyol.

D’altra banda, en l’edició del 2023, Labelexpo Europe va reunir més de 500 expositors que van presentar les últimes novetats en maquinària i materials per a la indústria de la impressió d’etiquetes i envasos.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code