ChemPlastExpo celebrarà la seva nova edició a Madrid, del 23 al 25 de març de 2021

ChemPlastExpo celebrarà la seva nova edició a Madrid, del 23 al 25 de març de 2021

Durant tres dies, ChemPlastExpo es convertirà en la gran cita de la indústria de la transformació del plàstic on es donaran a conèixer les últimes novetats en maquinària, robòtica i matèria primera destinades a millorar la productivitat, amb l’objectiu d’impulsar les vendes en el primer trimestre del 2021.

 Chemplast reunirà més de 7.000 professionals procedents de les indústries de l’alimentació, automoció, aeronàutica, salut, farmacèutica, cosmètica, packaging, joguina, construcció o béns de consum i equips, que van a la recerca de soci industrial.


La industria del plàstic i la Indústria 4.0

Durant els tres dies de congrés es debatrà sobre la implantació de la Indústria 4.0 en el sector de la transformació del plàstic. Es compartiran les tendències, novetats i noves tecnologies per fer front i impulsar la competitivitat de el sector amb sessions dedicades a la seguretat, nous materials, economia circular, sostenibilitat, energies renovables, noves normatives, o transformació digital entre altres temàtiques.


Pick & Pack

En paral·lel al congrés,  se celebrarà Pick & Pack, esdeveniment professional especialitzat en la indústria del packaging i la intralogística. La celebració conjunta ampliarà el valor de la visita dels professionals d’indústries com alimentació i begudes, envasos i embalatges, automoció, pharma, salut, cosmètica, indústria de la joguina, béns de consum i equips, construcció, electrònica, agricultura o detergència, entre d’altres .
TEMES A DEBATSECTORS
Nous materials  Alimentació
Transformació digital  Automoció
Economia circular  Aeronàutica
Seguretat, qualitat i normatives  Salut
Materials compostos i composites  Farmacèutica
Noves tecnologies  Cosmètica
Sanitat  Packaging
Sostenibilitat  Joguines
Nanotecnologia  Construcció
Noves aplicacions i funcionalitat  Béns de consum i d’equips
Eficiència energètica   
Tendències i novetats   


Vols exposar les temes novetats? Consulta aquí els models de participació

Vols assistir al Congrés? Consulta aquí tota l’ofertaT'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code