Comencen els preparatius per el Moulding Expo 2021

Comencen els preparatius per el Moulding Expo 2021

La fira professional del sector de fabricació de matrius, models i motlles, tindrà lloc a Messe Stuttgart, del 8 a l’11 de juny de 2021.

Són diverses les empreses que ja han confirmat la seva presència. Firmes com CIRP GmbH, Ewikon Heißkanalsysteme GmbH, FKT Formenbau und Kunststofftechnik GmbH, Fraisa GmbH, Gubesch Prototypes & Tools GmbH, Gühring KG, o HG Hans Geiger Spritzgießtechnik GmbH. També, d’Lucchini RS S.p.A, Maschinenfabrik Berthold Hermle AG, PWB Presswerkzeugbau Großdubrau GmbH, Rampf Tooling Solutions GmbH & Co KG, Roth Werkzeugbau GmbH, Siemens AG, Trimill A.Ş., Unisig GmbH i Voestalpine Böhler Edelstahl GmbH & Co KG.

Un referent de el sector de motlles

Moulding Expo està considerada com una de les principals fires europees del sector del motlle. A l’edició de 2021 tant les empreses de fabricació de matrius, models i motlles com els seus proveïdors presentaran una àmplia gamma de solucions. En la mateixa línia, donaran a conèixer la seva àmplia visió general dels últims desenvolupaments de productes, així com els processos de fabricació més innovadors.

Tal com va passar en les passades edicions, el 2021 es celebraran esdeveniments paral·lels:

  • Un fòrum sobre productes de plàstic de GKV TecPart
  • Les fires d’automoció d’Uki Mitjana & Events.

D’altra banda, els visitants de Moulding Expo 2021 també podran assistir a CastForge, la fira especialitzada en peces de fosa i forja amb mecanitzat.

Per a més informació: www.moulding-expo.de / Llistat provisional expositors

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code