CHINAPLAS 2024: Ampliant l’escala de l’espectacle i el compromís internacional

CHINAPLAS 2024: Ampliant l’escala de l’espectacle i el compromís internacional

Després de la pandèmia, la Xina s’està recuperant ràpidament i manté la seva posició com a motor del creixement econòmic mundial, contribuint amb més del 30% del creixement econòmic global i el 14% del volum total d’exportacions. Amb aquest context favorable, CHINAPLAS 2024, la principal fira comercial de plàstics i cautxú del món, es prepara per experimentar un creixement significatiu tant en l’amplada de l’exhibició com en la participació internacional. L’esdeveniment tindrà lloc al Centre Nacional de Convencions i Exposicions (NECC), Hongqiao, Shanghai, República Popular de la Xina, del 23 al 26 d’abril de 2024. Es preveu la presència de més de 4.420 expositors internacionals provinents de 40 països i regions, així com la representació de 9 pavellons de diferents països/regions com Àustria, França, Alemanya, Itàlia, Japó, Suïssa, Regne Unit, Estats Units i la regió de Taiwan. Els visitants tindran l’oportunitat d’immergir-se en solucions àmplies per millorar l’economia circular, digitalització, materials innovadors i tecnologies de punta de la Xina.

Més de 130 tecnologies innovadores faran la seva estrena en aquesta plataforma dinàmica i diversa de les indústries del plàstic i el cautxú, captant l’interès tant de professionals com d’entusiastes de la indústria. Entre aquestes innovacions, es destaquen algunes tecnologies de primer nivell mundial, com la màquina d’injecció horitzontal MHF-MAPLAN FIFO, la màquina de mollatge per injecció-bufat de doble capa ASB, i la màquina de mollatge per compressió de tapes de cinquanta-quatre cavitats, entre d’altres, que estan preparades per revolucionar els seus respectius camps.

L’economia xinesa continua prosperant i demostrant avanços notables en múltiples sectors. El volum de producció de productes plàstics a la Xina va augmentar un 3% fins a arribar als 74,89 milions de tones el 2023, en comparació amb el 2022. El valor de les exportacions va superar els 100.800 milions de dòlars i es preveu que augmenti encara més durant el 2024. Amb l’objectiu d’abordar les demandes del mercat i promoure el desenvolupament sostenible en les indústries del plàstic i el cautxú, durant l’exposició es realitzarà la Cimera Mundial de Tendències i Tecnologia del Plàstic i el Cautxú inaugural. Aquesta cimera internacional de tres dies se centrarà en temes com vehicles de nova energia, energia fotovoltaica, energia eòlica, ions de liti, energia d’hidrogen, emmagatzematge d’energia, embalatge, electrònica i electricitat, entre altres. Representants i experts de la indústria de tot el món compartiran les seves experiències i solucions tecnològiques a través de sessions dirigides per associacions professionals i proveïdors líders.

La indústria de les exposicions continua exercint un paper crucial en el foment del progrés econòmic estable i és valorada pels compradors globals que busquen aprofitar les oportunitats que ofereix la recuperació econòmica. Es preveu que CHINAPLAS 2024 atraurà una assistència significativa, amb més de 360 grups de delegacions, incloent-hi més de 70 grups internacionals provinents de països com el Brasil, l’Índia, Indonèsia, Polònia, Malàisia, Myanmar, Pakistan, Filipines, Corea del Sud, Rússia, Tailàndia, Vietnam, entre d’altres. Amb l’esperança d’acollir més de 270.000 visitants, incloent-hi més de 50.000 assistents internacionals, CHINAPLAS 2024 exhibirà el seu atractiu global amb una àmplia àrea d’exposició de 380.000 metres quadrats a NECC. Aquest esdeveniment oferirà als expositors una plataforma per mostrar les seves últimes tecnologies i solucions innovadores i establir connexions amb una àmplia gamma de parts interessades de la indústria. “Com a principal exposició de la indústria del plàstic i el cautxú a Àsia, CHINAPLAS 2024 farà tot el possible per donar la benvinguda a expositors i visitants de tot el món. La fira té com a objectiu redefinir els estàndards de la indústria i fomentar la col·laboració internacional dins dels dinàmics sectors del plàstic i el cautxú”, va afirmar la Sra. Ada Leung, directora general de vendes i màrqueting de Adsale Exhibition Services Ltd.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code