Congrés Nacional d’Indústria i Pime

Congrés Nacional d’Indústria i Pime

El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme organitza a Màlaga la sisena edició del Congrés Nacional d’Indústria i PIME. Tindrà lloc els dies 2 i 3 d’octubre al Palau de Fires i Congressos de Màlaga – FYCMA.

Aquest esdeveniment es redimensiona i es transforma en l’espai integrador de la indústria i de la PIME, reunint els seus líders al màxim nivell, institucions, empreses, associacions, clústers, i tots els professionals i experts de la cadena de valor compromesos amb el desenvolupament econòmic i industrial.

Sota el lema “Net Zero: La indústria del futur,” el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme organitza la sisena edició del congrés de referència per a la indústria i les PIMEs els dies 2 i 3 d’octubre al Palau de Fires i Congressos de Màlaga.

En una època amb grans reptes, on la indústria juga un paper fonamental al nostre país, és més important que mai reunir els seus líders al màxim nivell, institucions, empreses, associacions, clústers i tots els professionals i experts per debatre i analitzar el present i el futur de la indústria.

Per això, la proposta d’enguany és un congrés on no només es parli de tecnologies habilitadores i digitalització, sinó també de tots els reptes als quals s’enfronta el conjunt de la indústria i les PIMEs espanyoles, i la seva resposta serà clau com a motor per a la recuperació econòmica i social en els anys vinents.

En un espai de referència i singular, amb 10 fòrums sectorials i temàtics i més de 50 conferències i taules de debat, líders inspiradors i experts de prestigi debatran sobre els grans reptes als quals s’enfronta el conjunt de la indústria i les PIMEs espanyoles, com la descarbonització, la intel·ligència artificial, la sobirania industrial i tecnològica o l’atracció del talent. Tot això es complementarà amb un espai de xarxes on els assistents podran programar reunions i consolidar vincles que fomentin la creació d’entorns col·laboratius.

Aquesta edició té una important novetat, com és el canvi de denominació de l’esdeveniment que passa de “Congrés d’Indústria Connectada” a “Congrés d’Indústria i PIME,” redimensionant el seu abast i reforçant la importància que la indústria i les PIMEs tenen al nostre país. A més, s’inclou una fulla verda a la xemeneia del tradicional logotip de l’esdeveniment, destacant així la importància de la descarbonització industrial i subratllant el compromís de la Secretaria General d’Indústria i de la PIME en recolzar la indústria en la seva transició cap a models i processos més respectuosos amb el medi ambient i contribuir a l’objectiu de neutralitat climàtica el 2050.

D’altra banda, durant la celebració del Congrés es farà lliurament de la V edició dels Premis Nacionals Indústria Connectada 4.0. Aquests premis, que es consoliden any rere any, tenen com a objectiu augmentar la consciència del teixit industrial espanyol sobre la necessària transformació digital. Al mateix temps, constitueixen una eina d’identificació, difusió i reconeixement de projectes espanyols d’èxit a la Indústria 4.0, contribuint a augmentar les vocacions industrials i digitals entre els nostres joves.

A més, el Congrés Nacional d’Indústria i PIME serà el preludi dels European Industry Days de la Comissió Europea, que, aprofitant la presidència espanyola del Consell de la UE en el segon semestre, es traslladen a Espanya per exposar els principals reptes i oportunitats als quals s’enfronta la indústria europea en un entorn cada vegada més competitiu, canviant i imprevisible.

Inscriu-te

EU Industry Days 2023

Els EU Industry Days se celebraran del 4 al 6 d’octubre al Palau de Fires i Congressos de Màlaga, just després del Congrés Nacional d’Indústria i Pime.

Els EU Industry Days són un dels esdeveniments anuals més importants de la Unió Europea. L’esdeveniment se centra en debats clau sobre política industrial, connectant els líders industrials i reforçant la base de coneixement de la indústria europea. En el context del 30è aniversari del Mercat Únic, l’edició d’enguany estimularà diàlegs sobre com desbloquejar tot el seu potencial: com aprofitar les habilitats, l’accés a matèries primeres crítiques, l’accés al finançament, la I+D+i, l’eficiència energètica, les relacions comercials i molts altres actius per accelerar la transició verda i digital, reforçar l’autonomia estratègica oberta i integrar Ucraïna en el Mercat Únic. L’esdeveniment també oferirà als participants l’oportunitat de connectar amb nous socis, aprendre dels experts sobre les iniciatives de la UE per donar suport a les empreses amb coneixement i finançament, i visitar una exposició que mostra noves tecnologies i solucions innovadores.

Inscriu-te

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code