23 i 30 de març i 6, 20 i 27 d’abril Digitalització Aplicada al Sector Productiu

23 i 30 de març i 6, 20 i 27 d’abril Digitalització Aplicada al Sector Productiu

Data: 23, 30 de març  / 6, 20 i 27 d’abril de 2022
Durada: 30 hores
Modalitat: En línia (tutoritzat per experts)
Preu: Aquest curs és gratuït
Impartit per: CEOE, en col·laboració amb TELEFÓNICA
INSCRIPCIONS

Les empreses s’enfronten a reptes cada vegada més complexos en un món global, més digitalitzat i colpejat per la recent crisi sanitària i econòmica.

Per això, Digitalització és un àmbit formatiu que, des del Campus dels Plàstics, es vol impulsar en col·laboració amb la la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE). El curs que s’ofereix, “Digitalització aplicada al Sector Productiu”, és gratuït i forma part d’un programa transversal de cultura digital que possibilita a les empreses de la indústria dels plàstics i els seus professionals, actualitzar i accelerar el seu procés de transformació digital.

Objectius

  • Identificar, localitzar, obtenir, emmagatzemar, organitzar i analitzar dades i continguts digitals, avaluant la seva finalitat i rellevància per a les diferents tasques professionals.
  • Descobriràs com aconseguir una cultura digital, com crear, editar i programar continguts digitals i com protegir la teva identitat i informació digital aplicant mesures de seguretat.
  • A més, aconseguiràs identificar necessitats d’ús de recursos digitals, prendre decisions sobre les eines digitals més apropiades, aprendràs a resoldre problemes i a usar les tecnologies de la informació de manera creativa per a solucionar problemes tècnics.

A qui va dirigit?

Al conjunt de treballadors i autònoms de les empreses de la indústria transformadora dels plàstics.

Temari

  • Tecnologies habilitadores digitals.
  • Informació i alfabetització digital.
  • Comunicació i col·laboració en línia.
  • Creació de continguts digitals.
  • Seguretat en la xarxa.
  • Resolució de problema.
  • Metodologia.

Aquest curs s’impartirà en modalitat virtual tutoritzada, per la qual cosa tindràs accés a una plataforma en línia i necessitaràs un dispositiu amb connexió a internet. Comptaràs amb el suport d’un tutor especialitzat i podràs consultar en tot moment la teva evolució des de la pròpia plataforma.

A més, a mesura que vagis avançant tindràs accés a nous continguts.

Disposaràs de classes en directe a través d’aula virtual, lliçons interactives, contingut teòric que podràs descarregar, material complementari en PDF, fòrums, videotutorials, activitats de reforç o ponències virtuals.

Si superes el 80% del curs, podràs participar en una Escape Room: repte, en el qual aplicaràs les competències digitals adquirides durant el curs.

En finalitzar el curs, podràs sol·licitar la teva acreditació oficial i a més obtindràs un certificat de superació.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code