El cicle del motlle d’injecció més ràpid del mercat dura 6,5 segons

El cicle del motlle d’injecció més ràpid del mercat dura 6,5 segons

APS Mundimold, en col·laboració amb Engel, ha presentat un nou motlle d’injecció per a caixes de raïm, destacant per oferir el cicle de producció més ràpid del mercat, amb només 6,5 segons. Aquest avenç representa una millora substancial en l’eficiència i productivitat en la injecció de plàstic.

Els rigorosos assajos realitzats pels equips d’enginyeria i operacions d’Engel Àustria, en col·laboració amb els especialistes d’APS Global, han assolit els objectius desafiant establerts pel departament d’R+D d’APS Global. Durant diversos dies, es va ajustar meticulosament el disseny del motlle i els paràmetres de la màquina, assolint una optimització sense precedents que demostra la compatibilitat entre la precisió del motlle i la tecnologia avançada de les màquines d’Engel.

Aquest nou motlle no només implica una reducció notable en els temps de cicle, sinó que també ofereix avantatges addicionals per als fabricants, com la millora de l’eficiència operativa, que es tradueix en un augment de la capacitat productiva i una disminució dels costos operatius. A més, l’acceleració del procés de fabricació permet satisfer les demandes del mercat de manera més àgil, un aspecte crucial en indústries on la rapidesa de lliurament i la qualitat del producte són crucials.

La col·laboració entre APS Mundimold i Engel ha estat clau per a l’èxit d’aquest projecte, posant de manifest la importància de les aliances estratègiques en la promoció de la innovació tecnològica i el desenvolupament en el sector manufacturer. Aquest avenç estableix nous estàndards de qualitat i eficiència en la fabricació de caixes de raïm i potencialment en altres àmbits.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code