El Màster de AIMPLAS i la UPV sobre Materials Polimèrics i Composites celebra la seva desena edició i la Càtedra AIMPLAS becarà al 100% de l’alumnat.

El Màster de AIMPLAS i la UPV sobre Materials Polimèrics i Composites celebra la seva desena edició i la Càtedra AIMPLAS becarà al 100% de l’alumnat.

AIMPLAS, Institut Tecnològic del Plàstic, organitza un any més a través de la seva Càtedra a la UPV (Universitat Politècnica de València) la desena edició del seu Màster de Formació Permanent en Tecnologia de Materials Polimèrics i Composites (MTMPC), que començarà el pròxim mes de setembre i es prolongarà fins a juny de 2025.

Per primera vegada en les seves deu edicions i de manera excepcional, la Càtedra AIMPLAS de la UPV becarà a la totalitat de l’alumnat amb una beca per un import del 50% de la matrícula (3450 euros). A més, l’alumnat de la UPV, el personal d’empreses associades a AIMPLAS i de col·legis professionals amb conveni signat amb AIMPLAS gaudiran d’un descompte que permetrà acollir-se al preu reduït de 3100 euros (50% del preu de la matrícula reduïda amb la beca de la Càtedra AIMPLAS).

Aquest títol propi de la UPV proporciona la formació més completa sobre materials polimèrics i composites, tecnologies de processament, mecanismes modificadors de propietats per al disseny de nous materials i les seves possibilitats de reciclatge. Per això, els qui cursin aquest postgrau podran treballar com a especialistes en la indústria dels plàstics i potenciar la competitivitat i innovació de les empreses.

El màster, que consta de 875 hores de formació pràctica en empreses i 490 hores lectives presencials i a distància, així com d’un treball de fi de màster (90 ECTS), té un elevat índex d’empleabilitat, ja que els qui el finalitzen s’incorporen a la Borsa de Treball de AIMPLAS i se’ls ajuda en la seva inserció laboral en empreses del sector. Per això, més del 70% de qui ho cursen s’incorporen al mercat laboral.

Aquest postgrau és dirigit a qui posseeixin una titulació universitària en àrees de ciències i enginyeria, així com persones amb experiència laboral o professional amb nivell competencial equivalent a la formació acadèmica universitària. La seva desena edició començarà el setembre de 2024 i es prolongarà fins a juny de 2025.

La preinscripció en línia ja es pot realitzar a través del portal de formació de AIMPLAS Plastics Academy, on el centre tecnològic disposa de la major oferta formativa en tecnologies del plàstic, incloent-hi formació de postgrau, cursos a mida per a les empreses, formació tècnica en format presencial i en streaming, formació professional, webinars o jornades.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code