Els enviaments de maquinària per a la transformació plàstica estan experimentant una disminució

Els enviaments de maquinària per a la transformació plàstica estan experimentant una disminució

Al segon trimestre de 2023, els enviaments de maquinària primària per a plàstics des dels Estats Units van experimentar canvis significatius en comparació amb trimestres anteriors i anys anteriors, segons el Comitè d’Estadístiques d’Equips (CES) de l’Associació de la Indústria del Plàstic.

  • Caiguda en els enviaments: Els enviaments de maquinària primària per a plàstics des dels Estats Units van disminuir un 4,1% en comparació amb el trimestre anterior i un 19,8% en comparació amb el mateix trimestre de l’any anterior.
  • Excepció d’extrusores d’un sol caragol: Malgrat la disminució general, les extrusores d’un sol caragol van experimentar un augment del 39,3% en comparació amb el trimestre anterior i un 40,9% en comparació amb l’any anterior.
  • Disminució de les extrusores de doble caragol: En contrast, les extrusores de doble caragol van patir una disminució del 15,0% en comparació amb el trimestre anterior i de l’11,2% en comparació amb l’any anterior.
  • Causa de la disminució: Aquesta disminució en els enviaments s’atribueix al panorama manufacturer moderat als Estats Units.
  • Expectatives de proveïdors: Malgrat la preocupació, el 46,0% dels proveïdors de maquinària per a plàstics enquestats pel CES esperaven que les condicions es mantinguessin iguals o milloressin en els pròxims 12 mesos.
  • Exportacions i importacions: Les exportacions de maquinària per a plàstics des dels Estats Units van augmentar un 10,2% al segon trimestre, amb Mèxic i Canadà com a principals destinacions, mentre que les importacions van disminuir un 10,5%.
  • Desafiaments addicionals: A més dels canvis en els enviaments, es mencionen desafiaments addicionals, com ara taxes d’interès creixents, preocupació per la dependència del consum de béns i serveis i factors econòmics globals que podrien afectar la indústria del plàstic als Estats Units.
T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code