Envasos flexibles: impulsant l’economia circular i l’ocupació local

Envasos flexibles: impulsant l’economia circular i l’ocupació local

Els envasos flexibles estan impulsant l’economia circular i generant ocupació local. A través de projectes innovadors a Ghana, Índia i Indonèsia, s’està demostrant el potencial del reciclatge i la reutilització d’aquests envasos per crear negocis sostenibles i reduir els residus.

La Fundació ASASE a Accra ha creat més de 350 llocs de treball amb la recollida i reciclatge de plàstics, resolent problemes de gestió de residus. A Khopoli, la Fundació Huhtamaki recicla 1600 kg de plàstics flexibles al dia, convertint-los en recursos valuosos.

Adoptar un enfocament circular no només millorarà el reciclatge i la reutilització, sinó que també augmentarà el PIB en un 5-10% a l’Índia. A Indonèsia, el Projecte STOP està reduint la contaminació plàstica i creant ocupació amb la recollida i reciclatge d’envasos flexibles.

Aquesta transformació cap a l’economia circular és clau per a la gestió de residus i la protecció del medi ambient. Aprofita aquesta oportunitat per aprendre sobre les últimes iniciatives i contribueix a un futur sostenible en el sector del plàstic.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code