Envasos i Embalatges a Portugal 2022

Envasos i Embalatges a Portugal 2022


Data: dilluns, 17 d’octubre de 2022
Hora: 10.00 h a 11.00 h
Modalitat: En línia
INSCRIPCIONS obertes fins el 16 d’octubreICEX España Exportació i Inversions, juntament amb l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya a Lisboa, organitzen un webinar sobre el tractament per a la reutilització i reciclatge d’envasos i embalatges a Portugal.

Les polítiques de gestió de residus d’envasos i embalatges han evolucionat cap a una gestió sostenible de materials, per a protegir i millorar la qualitat del medi ambient i assegurar un ús prudent, eficient i racional dels recursos naturals, promovent principis d’economia circular.

El Decret llei 102_D/2020, aprova el règim general de gestió de residus per a millorar la normativa reguladora dels seus fluxos específics, incidint en els principis de prevenció i la seva reutilització, així com en la responsabilitat allargada del productor.

Si vols conèixer les implicacions per a les empreses espanyoles amb presència o interès a comercialitzar els seus productes no deixi de participar a aquesta sessió, en la que intervindran diversos experts del reciclatge en el mercat portuguès.T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code