Equiplast 2021 – del 14 al 18 de setembre de 2021 a Barcelona

Equiplast 2021 – del 14 al 18 de setembre de 2021 a Barcelona

La 19à edició d’Equiplast farà una aposta decidida per continuar sent el gran punt de trobada entre la indústria i la ciència a través de la sostenibilitat, la transmissió de coneixement i la digitalització, amb la innovació, els nous materials i la biotecnologia com a grans protagonistes. Equiplast tindrà lloc entre els dies 14 i 18 de setembre de 2021 a Fira Barcelona

La Fira mostrarà les innovacions tècniques i les innovacions de plàstic i la producció de cautxú. Farà una aposta pel futur del plàstic combinant innovació i sostenibilitat per a mostrar solucions que redueixen l’impacte mediambiental. Una exposició única de productes fets amb plàstic 100 % reciclat, provinent de fonts renovables i biodegradables.

Equiplast comptarà amb una àmplia mostra representativa d’un sector fonamental per al desenvolupament socioeconòmic:
·         Matèries primeres
·         Innovació alimentària
·         Química fina i Farmaquímica
·         Nous materials
·         Biotecnologia
·         Instrumentació analítica
·         Material de laboratori
·         Béns d’equipament i enginyeria
·         Instrumentació de mesura
·         Bombes i vàlvules
·         Logística
·         Manutenció i emmagatzematge
·         Tècniques mediambientals
·         Cosmètic date
·         Transferència tecnològica
·         Seguretat industrial i laboral
·         Software
·         Compositech
·         Universitat, recerca, desenvolupament i innovació
·         Productes intermedis i serveis
·         Tecnologies i maquinària per al procés de producció


Novetats de l’edició 2021

Planta de Reciclatge
El projecte més innovador en economia circular d’Equiplast 2021. Aquesta edició comptarà amb una planta pilot de reciclatge de plàstic HDPE. El projecte: Reciclatge i Reutilització en acció, que pretén demostrar el compromís de el sector del plàstic amb el medi ambient i amb l’economia circular.

Premis Equiplast
La primera edició dels premis Equiplast – Shaping the Future, premiaran el millor disseny funcional que utilitzi el plàstic reciclat en les aplicacions de: construcció, automoció, dispositius mèdics, embalatge i agrícola. Es valorarà l’ús de plàstic reciclat i altres materials sostenibles que demostrin una reducció de l’impacte ambiental dels productes existents. Aquests premis proposen dues categories: empresa i universitats i centres tecnològics.

Zona expositiva
Amb més de 70.000 m2 d’exposició, a les portes de la seva 19a edició i amb una oferta totalment adaptada a les exigències dels nous mercats: Equiplast s’alça com l’única plataforma comercial i de transmissió de coneixement del sector.

Rutes
Descobriràs la innovació que presenten les empreses expositores a través de les diferents rutes estructurades per sectors.

Equiplast experience
Durant els dies de celebració, algunes de les institucions, edificis i centres de referència internacional, oferiran la possibilitat de realitzar una visita exclusiva a tots els visitants d’Equiplast.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code