ChemPlast torna del 23 al 25 de març per reivindicar el paper dels nous plàstics sostenibles

ChemPlast torna del 23 al 25 de març per reivindicar el paper dels nous plàstics sostenibles

L’esdeveniment industrial per al sector de la transformació del plàstic se celebrarà a la Fira de Mostres de Madrid, IFEMA, de forma simultània amb Pick & Pack

ChemPlast anuncia la seva nova edició del 23 a el 25 de març de 2021 a IFEMA per convertir-se en l’escenari d’innovació per als nous plàstics. La indústria de la transformació del plàstic ha jugat un paper indispensable davant la crisi actual, convertint-se en la solució per a sectors com el sanitari o l’alimentari i deixant enrere tabús sobre el seu paper en el passat. Tot i això, el sector té un gran repte per davant: innovar en nous materials plàstics més sostenibles d’acord amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Per això, ChemPlast serà l’escenari de la nova revolució dels plàstics, un punt de trobada per a la indústria del plàstic on es donaran a conèixer les últimes novetats en maquinària, robòtica i matèria primera destinades a millorar la productivitat, amb l’objectiu d’impulsar les vendes en el primer trimestre del 2021.

La Fira congregarà a més de 7.000 professionals d’indústries com l’alimentària, aeronàutica, automoció, salut, farmacèutica, cosmètica, packaging, joguina, construcció o béns de consum i equips, que van a la recerca de soci industrial. Tres dies per debatre, a través del Congrés Europeu d’Enginyeria del Plàstic, sobre la implantació de la indústria 4.0 en el sector de la transformació del plàstic, compartir tendències, novetats i noves tecnologies per impulsar la competitivitat de el sector.

Una zona expositiva amb més de 200 signatures i una àrea congressual a la qual se sumen una infinitat d’activitats de networking com el Leadership Summit, el Fòrum d’Economia Circular o els
ChemPlast Awards, per contactar amb nous clients i establir aliances industrials en un ambient més distès.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code