Estudi sobre l’impacte climàtic de les tecnologies de reciclatge de productes químics

Estudi sobre l’impacte climàtic de les tecnologies de reciclatge de productes químics

L’informe, Chemical Recycling: Greenhouse gas emission reduction potential of an emerging waste management route, elaborat pel grup Quantis i en el que també ha participat Feique, explora l’eliminació de plàstics i destaca el potencial d’estalvi d’emissions de gasos d’efecte hivernacle amb el reciclatge químic, així com els possibles desafiaments. S’espera que les tecnologies de reciclatge químic tinguin un paper essencial en el que a les taxes de reciclatge es refereix, quan no sigui possible “reduir”, “reutilitzar” o reciclar mecànicament.

L’estudi utilitza l’Anàlisi de Cicle de Vida (LCA) i una anàlisi sistèmica del flux de materials per avaluar els impactes ambientals del reciclatge químic i comprendre millor com pot encaixar en una economia circular per als plàstics.

Feique, Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola, ha participat activament en l’elaboració d’aquest estudi i ha format part del grup de treball que ha examinat quatre estudis diferents sobre les tecnologies de reciclatge químic. El grup ha presentat una sèrie de conclusions per ajudar les empreses a l’hora de desenvolupar una estratègia de plàstics en línia amb els objectius climàtics.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code