Gr3n anuncia la construcció a Espanya d’una planta de PET reciclat

Gr3n anuncia la construcció a Espanya d’una planta de PET reciclat

La companyia suïssa Gr3n, amb l’ajuda de l’empresa Intecsa Industrial, té previst construir a Espanya la primera planta de fabricació de despolimerització de PET assistida per microones.

La firma suïssa Gr3n fa un pas decidit cap al futur de la sostenibilitat amb l’aliança estratègica amb Intecsa Industrial per a posar en marxa la primera planta de PET a Espanya, gràcies a una innovadora despolimerització assistida per microones. Aquesta planta avantguardista, amb previsió de construcció a partir del 2024 i d’entrada en funcionament el 2027, té la capacitat de processar fins a 40.000 tones anuals de PET verge.

A través de la seva tecnologia MADE, Gr3n afronta el repte de transformar residus de múltiples procedències, tancant el cercle del reciclatge i donant solució als materials més complexos.

La col·laboració amb Intecsa Industrial no només reafirma la confiança en la visió de Gr3n, sinó que també promet canviar el paradigma del reciclatge, impulsant la transició cap a una economia circular.

La tecnologia MADE descompon el PET en monòmers reutilitzables infinitament, presentant-se com una solució per al reciclatge de materials de màxima qualitat.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code