L’edició virtual d’Exposòlids, Polusòlids i Expofluids, se celebrarà els dies 10 i 11 de març

L’edició virtual d’Exposòlids, Polusòlids i Expofluids, se celebrarà els dies 10 i 11 de març

Un ciberatac a gran escala, que ha afectat el servidor en el qual es troba allotjat el sistema de visites de la mostra virtual obliga a retardar un mes la celebració de la Fira virtual de Tecnologia per el Procés Industrial.

La Fira, prevista inicialment per els dies 10 i 11 de febrer, tenia confirmada la participació de més d’un centenar d’expositors. No obstant això, l’organització s’ha vist obligada a traslladar el certamen als dies 10 i 11 de març; després d’un ciberatac internacional que ha provocat problemes de seguretat en les comunicacions de el sistema.

Segons ha explicat l’organització, el ciberatac es va produir a primera hora del matí del dia d’ahir, just en el moment de l’obertura de la mostra. En aquest moment, es van produir milers de visites per segon, procedents de països com l’Iran, Sudan, o Corea del Nord, entre d’altres. Aquesta allau de connexions va tenir conseqüències en la qualitat de les visites i de la fira en el seu conjunt. Per aquest motiu es va prendre la decisió d’ajornar la fira per als dies 10 i 11 de març de 2021.

Tot i l’atac informàtic, la Fira Virtual Internacional de Tecnologia per al Procés Industrial es va mantenir operativa durant unes hores fins a les set de la tarda.

Com és Exposòlids, Polusòlids i Expofluids 2021 en format virtual

La fira virtural reprodueix la fira física, amb una pàgina d’entrada que recrea el hall de l’espai. Un cop dins, es pot buscar per tipus de producte, per nom d’empresa i per marques.

Al seleccionar qualsevol de les entrades, s’accedeix a la reproducció virtual de l’expositor en qüestió. Es tracta d’una reproducció en 3D de l’estand, en el qual s’inclouen imatges en 3D dels productes. Les imatges són interactives, de manera que permeten la descàrrega d’un PDF tècnic o la reproducció d’un vídeo de demostració o explicatiu. En tot moment és possible contactar amb el personal de l’empresa expositora, a través de diversos mètodes, inclòs el xat, o WhatsApp a més dels tradicionals telèfon o correu electrònic.

Entre les empreses que participen en la mostra destaquen firmes de perifèrics i solucions per a la indústria transformadora del plàstic, com ALIMATIC, Centrotécnica, Coscollola, Calamit, Gravipes, Griñó Rotamik, Payper, Schenk Process, Piab o SAHIVO, entre d’altres.

Durant les 4 hores que va estar oberta la fira, va ser visitada per més de 4.000 professionals.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code