Més visitants per a Plastics Recycling Show Europe 2024

Més visitants per a Plastics Recycling Show Europe 2024

En concret, Plastics Recycling Show Europe 2024 va rebre 11.273 visitants professionals, tot un rècord que la consagra com la principal fira especialitzada en reciclatge de plàstics a escala mundial. En l’edició d’aquest any, PRSE va reunir més de 480 empreses i entitats expositores, 155 de les quals van exposar per primera vegada, i va comptar amb la participació de més de 70 ponents experts.

Segons Matt Barber, director d’Esdeveniments Globals a Crain Communications, entitat organitzadora, «L’ambient a la fira d’aquest any ha estat increïble. Tots amb qui he parlat estaven entusiasmats amb les oportunitats generades per la mostra per descobrir, innovar, col·laborar i crear noves formes d’avançar en l’ús circular dels plàstics».

A causa de l’èxit d’aquesta edició, Barber ha anunciat que la fira disposarà de més espai per a la cita de 2025. En aquest sentit, ha declarat: «L’interès en PRSE segueix creixent i per a 2025 ens traslladarem als pavellons 1 i 5 emblemàtics del RAI. Els expositors ja han reservat la major part de l’espai addicional, i haurem d’analitzar com podem oferir encara més espai per satisfer tota la demanda».

PLASTICS RECYCLING SHOW EUROPE

Diversos testimonis positius han destacat l’èxit de PRSE 2024. El president de Plastics Recyclers Europe, Tom Emans, ha afirmat: «PRS Europe s’ha convertit en el lloc ideal per a qualsevol interessat en l’ús circular dels plàstics. Aquí es pot veure l’avantguarda de la tecnologia de reciclatge, trobar inspiració en les principals innovacions i cercar socis amb coneixements per fer els productes de plàstic més circulars. Aquest any ha estat un brillant aparador per a la nostra indústria, mostrant el que s’ha aconseguit i el que es pot aconseguir en el futur».

Erica Canaia, directora executiva de FIMIC i Ambaixadora de Reciclatge de Plàstics 2024 en els Plastics Recycling Awards Europe, ha declarat: «Aquesta fira és la fira del reciclatge de plàstic. Tothom ha de ser aquí. Estic molt emocionada d’haver-hi participat i esperem tornar l’any que ve».

El Dr. Orkun Kaymakçı, expert en envasos i plàstics sostenibles de Beiersdorf, ha destacat: «PRS Europe reuneix totes les parts interessades de la indústria del reciclatge. Per implementar plàstics reciclats per a aplicacions d’alta gamma, la col·laboració és clau, i aquest esdeveniment és un excel·lent entorn per desenvolupar aquestes col·laboracions».

Andreas Witschnigg, de PreZero Polymers, ha afegit: «Tothom ha vist que el reciclatge no és només un tema per a les recicladores sinó per a tota la indústria. Si mires qui està a PRS Europe, veuràs tota la cadena de valor. Tothom entén que la reciclabilitat i la circularitat ens concerneixen a tots».

Finalment, el ponent Hugo Maria Schally, assessor per a les negociacions ambientals internacionals de la DG Medi Ambient de la Comissió Europea, ha elogiat PRS Europe com «una reunió d’una increïble quantitat d’empreses i negocis compromesos amb la sostenibilitat dels plàstics».

Una fira clau amb impacte global Plastics Recycling Show Europe reuneix els actors clau dels sectors de plàstics i reciclatge de plàstics. És un aparador de tecnologies innovadores, on es comparteixen millors pràctiques, s’estableixen contactes i es fan negocis. L’esdeveniment representa tota la cadena de valor dels plàstics circulars, incloent-hi proveïdors de maquinària i equips de reciclatge, tecnologia de classificació basada en IA, proveïdors i mescladors de materials plàstics, preprocessadors, recicladors mecànics i químics, especialistes en gestió de residus i associacions industrials.

Plastics Recycling Show Europe es traslladarà als pavellons 1 i 5 del RAI Amsterdam de l’1 al 2 d’abril de 2025. Amb l’èxit creixent de PRS Europe, ara també se celebren Plastics Recycling Shows anualment a Dubai, Singapur i Bombai.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code