NPE 2024: tot el que ha de saber

NPE 2024: tot el que ha de saber

La Fira Nacional de Plàstics (NPE), que té lloc cada tres anys a Orlando, Florida, és un esdeveniment de gran importància per a la indústria plàstica, i la versió del 2024 promet ser excepcional. Després de la cancel·lació de l’edició del 2021 a causa de les restriccions de la pandèmia, aquesta edició ha generat una gran expectació. S’espera l’assistència de prop de 2.000 expositors i 55.000 visitants, convertint-la en una de les exposicions més grans del continent americà en aquest àmbit.

Amb el lema “Made for You”, l’NPE 2024 s’ha presentat com una oportunitat per a la integració de diversos actors de la indústria plàstica, oferint un espai idoni per a l’actualització, la col·laboració i el networking. Aquest esdeveniment és fonamental per a la comunitat llatinoamericana, ja que ofereix una plataforma única per a l’intercanvi de coneixements i l’actualització en un context internacional.

Una de les característiques destacables de l’NPE 2024 són les sessions educatives proporcionades per l’associació nacional de la indústria plàstica als Estats Units, Plastics. Amb més de 90 sessions planificades, aquestes ofereixen una oportunitat única per a l’aprenentatge i el desenvolupament professional en diversos àmbits de la indústria.

Una altra novetat d’aquesta edició són les “Spark Stages”, sessions especials enfocades en tres temàtiques principals: Embotellament, Innovació i Sostenibilitat. Aquestes sessions permetran als participants conèixer les últimes tendències i innovacions en tecnologies relacionades amb les indústries alimentàries i no alimentàries, l’electrificació, la indústria 4.0, els materials sostenibles i molt més.

Un aspecte destacable d’aquesta edició són els seminaris en espanyol programats per als dies 7 i 8 de maig. Aquests seminaris, dirigits a la comunitat llatinoamericana, abordaran temes clau com l’evolució de les tecnologies del plàstic, estratègies per a la millora de l’eficiència energètica i mètodes innovadors per a la circularitat en la indústria del plàstic.

Pel que fa a les zones especialitzades, l’NPE 2024 ofereix diverses “zones de tecnologia” que faciliten la cerca i l’intercanvi d’informació en temes específics. Des de la zona d’embotellament fins a la zona de reciclatge i sostenibilitat, aquests espais proporcionen una visió completa de les últimes tendències i innovacions en la indústria plàstica.

En resum, l’NPE 2024 promet ser una oportunitat única per a la comunitat internacional de la indústria plàstica per connectar-se, aprendre i col·laborar en la creació d’un futur més sostenible i innovador.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code