Oberta l’eina MORE, plataforma per a monitorar l’ús de material reciclat

Oberta l’eina MORE, plataforma per a monitorar l’ús de material reciclat

Us informem que s’ha posat en marxa MORE, una plataforma europea desenvolupada per EuPC per a monitorar l’ús de material reciclat per part dels transformadors de plàstic i que a Espanya està coordinat per ANAIP.

L’objectiu d’aquesta plataforma és monitorar i registrar els esforços de la indústria de transformació de plàstics per a aconseguir l’objectiu de consumir 10 milions de tones de plàstics reciclats a partir de 2025. A més, s’ha presentat en la Circular Plastic Alliance (CPA) com l’eina de monitoratge per al nostre sector. En aquest sentit, durant 2020 i part de 2021 s’ha procedit a la seva actualització per a alinear l’eina amb els criteris establerts en el Monitoring Working Group de la CPA.
 
Us informem que ja podeu declarar en MORE les tones de reciclatge consumides en 2020. Si encara no ho estàs, només has de registrar-te i completar l’enquesta. Una vegada enviada, rebràs des d’ANAIP un segell juntament amb un diploma que demostra el teu compromís amb l’economia circular incorporant material reciclatge. També inclourem el teu logo en la web d’ANAIP i donarem difusió en les nostres xarxes socials.

Per accedir a la plataforma cliqueu aquí.

Contacte amb l'empresa

Captcha Code