Oberta l’eina MORE, plataforma per a monitorar l’ús de material reciclat

Oberta l’eina MORE, plataforma per a monitorar l’ús de material reciclat

S’ha posat en marxa MORE, una plataforma europea desenvolupada per EuPC per a monitorar l’ús de material reciclat per part dels transformadors de plàstic i que a l’estat espanyol està coordinat per ANAIP.

L’objectiu d’aquesta plataforma és monitorar i registrar els esforços de la indústria de transformació de plàstics per a aconseguir l’objectiu de consumir 10 milions de tones de plàstics reciclats a partir de 2025. A més, s’ha presentat en la Circular Plastic Alliance (CPA) com l’eina de monitoratge per al sector. En aquest sentit, durant 2020 i part de 2021 s’ha procedit a la seva actualització per a alinear l’eina amb els criteris establerts en  Monitoring Working Group de la CPA.

en aquest sentit, les empreses que ho vulguin ja poden declarar a la plataforma MORE les tones de reciclatge consumides durant el 2020. Per fer-ho, només cal que us registreu i completeu l’enquesta. Una vegada enviada, rebreu un segell juntament amb un diploma que demostra el vostre compromís amb l’economia circular incorporant material reciclatge.

Per accedir a la plataforma cliqueu aquí.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code