Plastics Summit, el congrés internacional sobre plàstics se celebrarà el 17 d’octubre a Lisboa

Plastics Summit, el congrés internacional sobre plàstics se celebrarà el 17 d’octubre a Lisboa

ANAIP coorganitza la celebració de Plastics Summit

La versatilitat i beneficis que ofereixen els plàstics els fan fonamentals per a quantitat d’aplicacions ja sigui en el sector de l’alimentació, la construcció o el transport, entre d’altres. La indústria, però, ha de fer front a un important repte: Mostrar tots els beneficis d’aquests materials a la societat, així com potenciar la seva circularitat i sostenibilitat. Aquest és un dels objectius de Plastics Summit, el primer congrés mundial de la indústria que se celebrarà a Lisboa el 17 d’octubre de 2022 i en l’organització del qual participa l’ANAIP.

El Plastics Summit reunirà agents claus per a un futur sostenible. El propòsit és combatre el canvi climàtic i cercar un equilibri entre desenvolupament econòmic i social i la protecció del planeta.

El congrés serà un espai per a compartir idees i buscar solucions de sostenibilitat per a tota la cadena de valor de la indústria dels plàstics.

La finalitat, és aconseguir un entorn més sostenible i un futur circular en el qual els plàstics tinguin una posició fonamental. no sols com a indústria sostenible en si mateixa, sinó com a materials que faciliten la sostenibilitat d’altres sectors.

Regulació, cura dels oceans, com evitar el greenwashing i neutralitat carbònica

El congrés constarà de quatre blocs i una sessió de tancament.

1r – Se centrarà en l’efectivitat de les regulacions que s’apliquen a la cadena de valor dels plàstics segons els països, així com en la seva elaboració, implantació i seguiment.

2n – Dedicat a la contaminació dels oceans, les seves principals causes i els reptes de cara al futur

3r – Plantejarà la importància de la petjada de carboni dels productes, etiquetes d’ecoeficiència, passaport digital dels productes i la compra pública verda.

4t – Debatrà sobre l’objectiu global d’aconseguir la neutralitat carbònica, així com el full de ruta per a la descarbonització de la indústria dels plàstics.

El congrés acabarà amb la presentació d’un compromís d’acció global per a crear un entorn més sostenible i un futur circular per als plàstics.

Plastics Summit està organitzat per l’APIP, Associació Portuguesa de la Indústria dels Plàstics. En la coorganización participen l’ANAIP al costat de les associacions brasileres ABIPLAST i ABIEF i l’associació mexicana ANIPAC.

Inscripcions obertes

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code