Neix PolyREC per controlar la circularitat dels plàstics a Europa

Neix PolyREC per controlar la circularitat dels plàstics a Europa

Petcore Europe, PlasticsEurope, Plastics Recyclers Europe i VinylPlus han creat PolyREC per controlar la incorporació de material reciclat a Europa.

D’aquesta manera, PolyREC supervisarà, verificarà i informarà sobre les dades d’absorció i reciclatge de plàstics a Europa. Això s’aconseguirà mitjançant l’ús d’un sistema comú de recopilació de dades, denominat RecoTrace.

Així, PolyREC garantirà la traçabilitat, la transparència i la confiança en els materials reciclats; al llarg de tota la cadena de valor dels plàstics.

Per a això, PolyREC aprofitarà els 20 anys d’experiència que posseeix VinylPlus; que s’ha convertit en l’estàndard de la indústria de l’PVC a la recopilació de dades de reciclatge fiables i creïbles; a través del seu vehicle de recopilació de dades Recovinyl.

La circularitat dels plàstics és una oportunitat clau per millorar la sostenibilitat dels productes plàstics. La indústria europea de l’PVC, a través de VinylPlus, ha après la importància del seguiment i els informes de progrés. Aquesta experiencia col·laborativa facilitarà augmentar la traçabilitat i la transparència en els plàstics reciclats al llarg de tota la cadena de valor dels plàstics.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code