Sostenibilitat i reciclatge en envasos barrera, protagonistes de MeetingPack 2024

Sostenibilitat i reciclatge en envasos barrera, protagonistes de MeetingPack 2024

La sisena edició de MeetingPack, la trobada biennal organitzada per AIMPLAS i AINIA que reuneix tota la cadena de valor de l’envàs agroalimentari, se celebrarà els propers 10 i 11 d’abril de 2024 al Palau de Congressos de València.

Sota el prisma de l’economia circular, MeetingPack 2024 abordarà els reptes i oportunitats als quals s’enfrontarà el sector en els pròxims anys, així com les últimes innovacions i tendències en materials i envàs barrera.

Per a això s’ha previst un programa dividit en vuit blocs, dins dels quals es debatrà sobre materials innovadors per a la producció d’envasos sostenibles, la sostenibilitat en envasos barrera flexibles i rígids, processos de reciclatge, així com noves solucions d’envasos reutilitzables. Com a novetat, enguany s’incorporen dues sessions en format de taula rodona on grups d’alimentació, empreses de la distribució i associacions de consumidors donaran una visió sobre les seves estratègies per aconseguir complir amb els objectius 2030.

Més de 350 assistents a l’edició anterior

L’edició passada va comptar amb més de 350 assistents procedents de 15 països entre fabricants d’envasos, materials i equips d’envasat, la distribució, multinacionals d’alimentació, gestors públics, especialistes en dret alimentari i personal investigador. Dues jornades amb més de 30 ponències i prop de 60 entitats en les quals es van oferir reflexions sobre les solucions i casos d’èxit que les empreses estan posant en el mercat.

MeetingPack 2024 compta amb el suport d’empreses patrocinadores com RAORSA, ENPLATER GROUP, FAERCH, GRUPALIA 4.0, LUBRIZOL, QUIMOVIL, SEALED AIR, UBE i TOTALENERGIES CORBION, així com amb la col·laboració d’entitats i organitzacions rellevants en el sector de l’envàs i l’alimentació.

L’impacte mediàtic, els estands de patrocinadors, la zona d’exposició i networking, així com la visibilitat que una seu com el Palau de Congressos de València proporciona a aquesta sisena edició de MeetingPack, són algunes de les principals avantatges de les quals gaudiran les entitats que donin suport a l’esdeveniment.

Aquelles empreses o entitats interessades a formar part del programa de MeetingPack 2024 poden presentar les seves propostes fins al pròxim 22 de setembre.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code