Unes 500 empreses expositores es reuniran a PRS Europe

Unes 500 empreses expositores es reuniran a PRS Europe

La propera setmana, Amsterdam (Països Baixos) acollirà una cita crucial per a la indústria europea del reciclatge de plàstics: la fira PRS. En total, 482 empreses expositores, incloent-hi diverses espanyoles, participaran en aquest esdeveniment per presentar els seus productes i serveis. Els sectors representats abasten matèries primeres (en diverses tipologies de polímers), maquinària com molins i extrusores, processos com filtrat i assecat, així com reciclatge químic i mecànic, recollida de residus, classificació, rentat i testatge, entre altres.

Les conferències de PRS Europe 2024, com és habitual, seran un punt destacat de la fira. Aquest any, més de 60 conferenciants, incloent-hi Kris Renwick (Gerent d’Estratègia de Sostenibilitat Corporativa de Reckitt), Balthazar Verlet-Banide (responsable de gestió de projectes i circularitat de Decathlon), Mark Roberts (director de Cadena de Valor Circular de Berry Global) i Freek Bakker (director de la cadena de valor dels plàstics de PreZero), compartiran les seves perspectives.

Altres experts com Bart Dautzenberg (Gerent sènior de projectes, sostenibilitat corporativa i Economia circular de SABIC), Yvonne van Veen (cap de promoció de INEOS Styrolution) i Dominik Spancken de l’Institut Fraunhofer també participaran.

Els temes principals de les conferències inclouran el recentment aprovat Reglament sobre envasos i residus d’envasos (PPWR), estratègies per millorar la recollida i classificació, disseny per al reciclatge i les últimes tendències en circularitat dels plàstics a escala global.

Altres sessions abordaran reptes, problemes i oportunitats en el reciclatge de diverses tipologies de plàstics com PET, pel·lícules de PO, PVC, HDPE, PP, ELV i WEEE.

Finalment, el 20 de juny, PRS Europe anunciarà els guanyadors dels premis Plastics Recycling Awards Europe 2024.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code