Prop d’un centenar d’empreses participaran en la fira SRR 2024

Prop d’un centenar d’empreses participaran en la fira SRR 2024

La principal fira espanyola del sector de la recuperació i el reciclat, considerada com a tal, reunirà a 75 empreses del 18 al 20 de juny a IFEMA Madrid. La vuitena edició de la Fira Internacional de la Recuperació i el Reciclat, SRR 2024, serà la més gran fins ara, registrant un increment del 39% en superfície i del 14% en expositors respecte a l’edició anterior el 2022. Això implica la participació de 29 noves empreses, amb un 20% d’elles sent estrangeres. A més, la representació internacional augmentarà un 50% en comparació amb la convocatòria anterior.

SRR 2024 forma part del V Fòrum Mediambiental i Sostenibilitat, FSMS 2024, juntament amb TECMA i el 6è Fòrum de les Ciutats de Madrid, amb més de 200 expositors, 27.000 m² de superfície, 60 ciutats participants, més de 200 ponents i 30 associacions sectorials, convertint-se en el principal esdeveniment sobre medi ambient, sostenibilitat i economia circular del sud d’Europa.

En aquesta edició, SRR 2024 exhibirà les últimes solucions tecnològiques i novetats en el camp de la recuperació i el reciclat, acompanyades d’una intensa agenda d’encontres professionals amb experts que abordaran els temes clau del sector.

Destaca el 21è Congrés Nacional de la Recuperació i el Reciclat, organitzat per la Federació Espanyola de la Recuperació (FER), que tindrà lloc els dies 19 i 20 de juny, amb la participació de més de mig miler de professionals. A més, SIGRAUTO celebrarà la 4a edició dels Premis a la Innovació en la Recuperació i el X Encontre Nacional sobre Gestió i Reciclat de Vehicles Fora d’Ús, entre altres esdeveniments com les assemblees generals i encontres d’ANAREVI, AEDRA, REPACAR, ANARPLA, UNE i ANREPA.

Finalment, els dies 18 i 19 de juny es preveuen diversos encontres entre empreses expositores, institucions, organismes públics i les principals associacions sectorials sobre Cleantech i internacionalització.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code