14 i 15 de maig de 2025 | Plastics Recycling World Expo India

14 i 15 de maig de 2025 | Plastics Recycling World Expo India

L’exitosa Exposició Mundial de Compostos i l’Exposició Mundial de Reciclatge de Plàstics faran el seu debut a l’Índia l’any vinent. Basant-se en els seus èxits a Europa i Amèrica durant els últims cinc anys, aquestes exposicions líders en la indústria tindran lloc a Bombai els dies 14 i 15 de maig de 2025.

El llançament de l’Exposició Mundial de Compostos i l’Exposició Mundial de Reciclatge de Plàstics a l’Índia arriba en un moment en què aquests mercats experimenten un creixement i desenvolupament ràpids. Les exposicions i les seves conferències associades proporcionaran una plataforma perquè els professionals explorin les últimes tecnologies i tendències, comparen proveïdors i establir connexions.

AMI, el fundador i organitzador de les exposicions amb seu al Regne Unit, s’està associant amb Polymerupdate, amb seu a Bombai, per garantir l’èxit dels esdeveniments a l’Índia. Polymerupdate és un proveïdor d’informació i dades per al mercat de polímers i és coorganitzador de les conferències de reciclatge de plàstics RACE a l’Índia. Aquesta col·laboració reuneix l’experiència i els recursos de totes dues empreses per oferir una experiència excepcional tant als expositors com als visitants.

“Estem encantats de portar l’Exposició Mundial de Compostos i l’Exposició Mundial de Reciclatge de Plàstics a l’Índia”, va dir Andy Beevers, director d’Esdeveniments d’AMI. “Confiant que els esdeveniments proporcionaran una valuosa plataforma per a l’intercanvi de coneixements, oportunitats comercials i col·laboració dins dels sectors de compostos i reciclatge de plàstics”.

Sajjid Mitha, director executiu i fundador de Polymerupdate, va afegir: “S’espera que l’economia índia creixi a un impressionant 7% en els pròxims anys. Entre els molts sectors industrials ben situats dins de l’economia índia, els plàstics es consideren una espurna brillant i a Polymerupdate veiem enormes oportunitats dins dels sectors de compostos i reciclatge en particular. Aquest és el moment perfecte per associar-nos amb AMI per portar a l’Índia les seves respectades exposicions centrades específicament en aquests mercats”.

L’Exposició Mundial de Compostos i l’Exposició Mundial de Reciclatge de Plàstics tindran lloc al Pavelló 4 del Centre d’Exposicions NESCO a Bombai. Aquest lloc provat ofereix espais grans i flexibles en una ubicació convenient. Falcon Exhibitions, una de les empreses de gestió d’esdeveniments B2B líders de l’Índia, brinda suport operatiu per garantir el bon funcionament d’aquesta nova i important fira.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code