S’anuncia la ponència principal Michael Heinz per a la NPE2024

S’anuncia la ponència principal Michael Heinz per a la NPE2024

L’Associació de la Indústria del Plàstic (PLASTICS) ha anunciat que Michael Heinz, president i director executiu de BASF Corporation, serà un dels dos ponents principals de la NPE2024. Heinz abordarà temes com els desafiaments de la indústria, la importància de la col·laboració a tota la cadena de valor i el futur de la sostenibilitat durant la seva sessió magistral titulada “El nostre camí cap a un futur sostenible amb els plàstics”.

Matt Seaholm, president i director executiu de PLASTICS, va expressar el seu entusiasme: “Estem encantats que Michael pronunciï el discurs inaugural de la NPE. És una veu important per a la nostra indústria i estic segur que inspirarà els assistents a fer-la més forta i sostenible per a les generacions presents i futures”.

La participació de Heinz està programada per al dimecres 8 de maig a les 8 del matí, al Teatre Chapin del Centre de Convencions del Comtat d’Orange. La NPE2024 se celebrarà del 6 al 10 de maig de 2024 i comptarà amb més de 100 sessions educatives i més de 100 ponents, representant tant dins com fora de la fira la indústria mundial del plàstic.

“Heinz va expressar el seu honor en ser part de la fira comercial de la indústria del plàstic més gran d’Amèrica, i es va mostrar emocionat per compartir els seus pensaments sobre el camí cap a un futur més sostenible i intercanviar idees amb els assistents”, va afegir Seaholm.

Heinz és president i director executiu de BASF Corporation des de 2021, liderant les activitats de la filial nord-americana de BASF SE, amb seu a Alemanya, una de les empreses químiques líders a escala mundial. BASF és reconeguda com a proveïdora líder de matèries primeres, additius i polímers crucials per a la producció i millora de productes plàstics. Amb una àmplia cartera i un compromís amb la innovació, BASF juga un paper essencial en el desenvolupament de la tecnologia dels plàstics i la sostenibilitat en la indústria.

Heinz, membre del Consell d’Administració de BASF SE des de 2011, és responsable de diverses divisions i ha dedicat més de 40 anys a BASF, amb més de 10 anys en posicions directives als Estats Units. Amb una formació en Administració d’Empreses de la Facultat de Ciències Aplicades de Ludwigshafen, Alemanya, i un Màster en Administració d’Empreses de la Universitat de Duke, Carolina del Nord, Heinz aporta una ampla experiència i visió a la indústria del plàstic.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code