17 i 18 de gener | Future of Polyolefins 2024

17 i 18 de gener | Future of Polyolefins 2024

La conferència Future of Polyolefins 2024, que tindrà lloc els dies 17 i 18 de gener de 2024 al Lindner Hotel d’Anvers, Bèlgica, congrega destacats actors de la indústria de les poliolefines com Aliplast, Braskem, Dow, DuPont, FECC, Evonik, ExxonMobil, INEOS, LyondellBasell, Sabic, entre d’altres. Aquest esdeveniment de dos dies té l’objectiu d’explorar els avenços, reptes i oportunitats que delinearan el futur de la indústria.

Els temes clau de la conferència abasten actualitzacions sobre polítiques, els desafiaments vinculats a regulacions com el Reglament d’envasos i residus d’envasos (PPWR) i el Reglament de disseny per a la reciclabilitat (D4R), així com la superació de pressions econòmiques i problemàtiques de la cadena de subministrament. També es tractarà la digitalització del sector, els avenços en la producció de poliolefines, la instauració d’una indústria circular a Europa, l’optimització de l’eficiència dels recursos, l’ús de catalitzadors especialitzats, i els additius per als plàstics sostenibles, tot amb l’objectiu de donar forma a un futur sostenible.

La conferència servirà com a fòrum per al debat, l’intercanvi de coneixements i la col·laboració entre empreses, líders de la indústria, investigadors i innovadors. La participació en aquest esdeveniment brinda als professionals una oportunitat única per mantenir-se informats sobre les darreres polítiques, regulacions i avenços en el món de les poliolefines, alhora que poden compartir coneixements i descobrir enfocaments innovadors per contribuir a un futur sostenible dins de la indústria.

T'agrada aquesta publicació?

Contacte amb l'empresa

Captcha Code