Data: Del 21 al 23 de juny de 2022
Hora: de 9.30 h a 13.30 h
Lloc: Aimplas. Paterna (València) o streaming
Preu: Bonificable – socis 378,00€ / no socis: 473,00€
Inscripcions
El Reglament (CE) 1935/2004 sobre els materials i objectes destinats a entrar en contacte amb aliments estableix l’obligació de realitzar aquestes fabricacions de conformitat amb unes bones pràctiques de fabricació que garanteixin els requisits aplicables a aquests materials i objectes en tots els lots.
El Reglament estableix les línies generals d’aquestes bones pràctiques, però no és una guia exhaustiva. Aquest curs desenvolupa els requisits recollits a la Guia de Bones Pràctiques elaborada per l’Associació Valenciana d’Empresaris de Plàstics en col·laboració amb AIMPLAS.
A qui va dirigit?
Especialment dirigit a responsables d’aplicació de les normes de seguretat alimentària de les empreses (RANSA). Aquesta figura normalment és assumida per: Responsables de Qualitat, responsables d’operacions, responsables de fabricació.
Programa
Requisits específics i sistema de control de qualitat
- Matèria primera
- Emmagatzematge de matèria primera
- Requisits del client
- Sistema de control de qualitat en el processament i elaboració
- Producte acabat. Verificació del compliment dels requisits legals i de qualitat
- Emmagatzematge de producte acabat
- Traçabilitat i retirada de producte no conforme
- Etiquetat
- Millora contínua del sistema
Responsabilitats
- Control de la documentació
- Formació i bones pràctiques d’higiene
- Condicions higièniques del sistema